Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
4 Oktober 2022
 
Carola visar sin solidaritet med de som har det svårt
Carola visar sin solidaritet med de som har det svårt

Carola stöder jordbävningens offer

Publicerad: 2011-10-25

En gilla Carola-sida på facebook med 60 medlemmar, vill locka fler att gilla sidan och går ut med att Carola ska skicka skivor till Turkiet när de blir tusen, sanningshalten har ifrågasatts, men Carola bekräftar nyheten:

- Jag kände att jag inte kunde sitta där och titta på bara. Det var ju hemskt därnere i Turkmenistan. Så jag vill skänka några av mina gamla julskivor. Men de får själva komma hit och hämta dem, jag har inte tid och råd att packa skivor.

- Förresten kanske de inte firar jul därnere, så de kan få några foton på mig istället, som mina fjortonåriga fan signerar. De har lärt sig min signatur, jag orkar inte skriva. Fick jätteont i handen en gång när jag gjorde det.

- Eller förresten så tycker jag att man ska stöda svenskarna först, så jag ger fem signerade foton till de hemlösa här i Sverige och om det blir några över så får svartskallarna resten.

- Var det greker?

- För de hade kris där, eller arabisk vår?


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 2 kommentarer

Letit(be)
Så nu var jag duktig och klickade "like" så nu kan jag nöjt fortsätta min dag. =)

Svensson, (för 48 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Välgörenhet Värmer!
Det här visar ånyo att Svenska Folket har varma hjärtan som klappar för de utsatta. Tack Carola för att Du bryr Dig! Det bevisar även att Sverige inte längre behöver ett kostsamt socialförsäkringssystem - Det blir så mycket bättre med frivillig avdragsgill välgörenhet. Alla kan vara med och välja vilka de vill hjälpa. Bara i Allianzens Sverige slipper vi alla uteliggare och tiggare!

Jens-Jasper G., (för 48 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby
Twingly BlogRank