Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
Bisonavsugningen ska enligt anonyma källor användas på skämtsidan 1000apor.se
Bisonavsugningen ska enligt anonyma källor användas på skämtsidan 1000apor.se

Calle Schulman sög av bisonoxe på Skansen

Publicerad: 2009-05-16

Medieprofilen Calle Schulman siktades på lördagseftermiddagen på Skansen, där ett flertal ögonvittnen säger att han utförde en sexakt på en bisonoxe innan han lämnade museet. Klockan var strax över två när den yngre av Schulmanbröderna dök upp i sällskap med en kameraman.

- Det blev lite rörigt vid ingången när ett alkoholpåverkat sällskap av ungdomar kände igen Calle Schulman, berättar inträdesassistenten Camilla Jansson, men när han och hans kameraman väl gått igenom entrén så lugnade det ned sig, de försvann iväg rätt snabbt, berättar Camilla. 

En halvtimme senare dök Schulman med sällskap upp vid den nordöstra delen av Skansen vid bisonoxarnas inhängnad. Där lyckades Schulman ta sig över inhängnaden och in till oxarna och enligt ögonvittnen ska han ha utfört munsex på ett av djuren medan kameramannen han hade med sig filmade det hela.

Jonas och Maria Fridén och deras treårige son Leopold stod precis bredvid bisonoxarnas inhängnad när Carl Schulman dök upp vid den;
- Han diskuterade ett tag med en kille som höll i en kamera, sen svängde han sig helt plötsligt över avspärrningarna och in till djuren. Han gick sakta fram till en bisonoxe, när han var framme strök han den över huvudet ett par gånger innan han gick ned på knä och sen, ja sen började han göra det där...
Jonas brister i rösten när han berättar.
- Maria och jag blev förskräckta och täckte över Leopolds ögon,
vi var tvungna att gå därifrån.

Finska turisten Jalmo Tourkka var även han vid bisonoxarnas inhägnad när Schulman dök upp;
- Killen hoppade över, in till djuren och sen började han suga, jag visste inte att sånt här var lagligt i Sverige,  fy fan perkelä!

Pensionären Lars-Ingvar Elmersson är den ende som vill berätta för oss hur situationen förlöpte sig;
- Jaa den här grabben, han satt där ett tag alltså, tills saker kom till klimax så att säga. Det var ingen vacker syn det kan jag lova, och då var jag i handelsflottan i min ungdom så jag har sett en hel del. Men detta, nä fy fan, i hästväg alltså, det var som om någon hällt en hink filmjölk över grabben.
Efteråt hoppade han i varje fall tillbaka över till kameramannen och så torkade han av sig med några pappersnäsdukar sen så gick de sin väg.

På lördagskvällen fanns ännu ingen officiell förklaring till händelsen, men enligt källor nära redaktionen på humorsidan 1000apor.se rör det sig om inspelning av ett videoklipp till sidan. De två Schulmanbröderna  kom på idén under en av deras regelbundna brainstorms och ska sedan ha singlat slant om vem av dem som skulle stå för utförandet, uppenbarligen var det Calle Schulman som förlorade.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam