Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
22 Juni 2024
 
Katrin Zytomierska och Bingo Rimr har hittat slavmarknaden med de bsta priserna i Dubai
Katrin Zytomierska och Bingo Rimr har hittat slavmarknaden med de bsta priserna i Dubai

Bingos och Katrins slavparadis i Dubai

Publicerad: 2011-12-14

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér har hittat slavmarknaden med de bästa priserna. Den ligger i Dubais utkant.

- Vi kom egentligen hit för att leta upp en ny barnflicka, och jag passade på att sälja Ringo, det är inte roligt att vara heltidspappa kan jag berätta, säger pappa Bingo.

- Så när vi väl hittat ett pålitligt fruntimmer upptäckte vi att vi inte hade någon användning för henne, Ringo var ju såld. Helt galet! Så vi sålde henne också och fick ett mycket bättre pris än vi trott.

Bingo berättar om att hemligheten bakom affärsidén är att man åker en bit in i landet, gärna öknen, för de som letar nya slavar är otåliga, de har bråttom och orkar inte åka jeep över sanddynerna, men paret kombinerar nytta med nöje; en romantisk tur under stjärnorna, kameler och beduiner och affärer med trevliga arabiska prinsar. I öknen är priset på en slavflicka inte ens en tiondel av det pris man får ge vid kusten.

Så den stundtals besvärliga turen med jeep lönar sig.

Och ute vid kusten väntar tomma slavskepp, redo att fyllas med det heta guldet, de vackra slavflickorna, som ibland gifts bort till någon miljonär, med chans att få ärva, men oftast hamnar på bordeller och strippklubbar. Och där tjänar de betydligt mer än de hade gjort ute i öknen.

- Så det är en win-win-situation kan man säga, fortsätter Bingo Rimér.

Bingo ser sig om efter sin hustru Katrin som är i färd med att tukta den nya slavinnan, en tonårsflicka med rädsla i blicken. En flicka som snart ska få en ny ägare.

Den flickan kommer inte ha samma möjlighet att rymma, som Bingos och Katrins polska barnflicka fick. De nya slavflickorna förses med elektronisk fotboja och gps-sändare som gör det lättare att hålla koll på dem.

- Kunderna är mycket nöjda, säger Katrin Zytomierska. Och vill de kan de få med en elpistol, men det ska inte behövas. Vi har bara högkvalitativa slavar i vårt företag. Slavar som lyder vid minsta vink.


Annons

Ruffa Rvardotter

Fler artiklar av Ruffa Rvardotter


Relaterade länkar: Katrins bloggande om barnflickan Bingo säljer Ringo Rodeo, Lisa Magnusson om Katrin Alliansfritt om Katrin Exp AB Exp resor Dubai Katrin och Bingo Dubai
Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev