Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
4 Oktober 2022
 
Anna Anka kommer turnéra genom alla större orter i Sverige.
Anna Anka kommer turnéra genom alla större orter i Sverige.

Anna Anka skall pöka sig genom Sverige i vår

Publicerad: 2010-03-05

I säsongspremiären för Svenska Hollywoodfruar presenterade den nyskilda Anna Anka sin kommande Sverigeturné där hon ämnar dra över stora delar av Sveriges manliga befolkning.

Anna Anka skilde sig från artisten Paul Anka så sent som december 2009 och i programmet presenteras hon som "nybliven singel" – och själv skräder hon inte orden:
– Det känns helt underbart att jag är singel. Nu kan jag gå ut och pöka, för jag har inte fått ett ordentligt pök på sju år, berättar hon.

Anna kommer bokstavligen att knulla sig genom alla större orter i Sverige med start i Globen i Stockholm där hälften av biljetterna redan sålts. Anna berättar att efter åren med Paul behöver hon en längre turné och hon kan tänka sig att även ta en vända till Norge där det svenska TV-programmet även gjort henne känd.

Dessutom kommer Linda Rosing samt ett antal olika kvinnliga C-kändisar från diverse dåraktiga dokusåpor även att figurera i turnén som så kallade "fluffers" åt Anna.

En talesman för turnéorganisatören EMA Telstar basunerar ut med en självbelåten pondus;

- Alla kommer att få pöka Anna minst en gång under max 4 minuter, ifall man ställer sig längst bak i kön igen efter den första gången kan man möjligtvis få gänga en gång till, men det är inget vi kan garantera utan är helt upp till Anna.

- Rabatt finns för pensionärer samt studenter som kan visa upp giltigt CSN-kort. Du kan hämta och betala dina biljetter till Anna Ankas turné hos ATG-ombud runt om i Sverige. Förbetalda biljetter via internetbank kan hämtas ut hos ATG-ombud.

(FOTNOT: Svenskbladet har förgäves försökt fiska fram en eller flera kommentarer från någon av de män som förköpt en eller flera biljetter till evenemanget. Vi uppmanar därför de som känner sig träffade att enkelt - och givetvis helt anonymt - nyttja den alldeles förträffliga kommentarsfunktionen som finnes till förfogande på denna hemsida)


Annons

Kjell Kriminell

Fler artiklar av Kjell Kriminell


Relaterade länkar: exp topphalsa Aftonbladet Aftonbladet2 nyheter24 exp2 resume mynewsdesk svd
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 28 kommentarer

?
Vem vill göka anna oskyddat ?

hex, (för 47 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Inte vått nog
Jag har biljettnummer 2. Är det någon som vill köpa? Jag upptäckte att Anna Anka inte gör det så vått som jag vill ha det till. svar till wetsex@carlserung.se

Carl Serung, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Bög
Anna är så ful så efter denna turn kommer säkerligen minst 30% av Sveriges manliga befolkning behöva psykologiskt stöd efter Trauma. Övriga 70% har frivilligt blivit homosexuella.

Realisten, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Coca Cola
Jag har fått jättemånga email om det inte är farligt och riskabelt att ha oskyddat sex med så många killar på en gång. Jag har själv funnit på att jag spolar ur underlivet med Coca Cola mellan varje samlag och det skyddar mot alla veneriska sjukdommar och även mot oönskade graviditeter. Det är bra för mannen också.

Anna Anka, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

meddelande
Ledsen grabbar det ska vara spöka på globen Men det kan bli cool än då

Drm krossaren, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam
Twingly BlogRank