Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
4 Oktober 2022
 
Antalet festivalarmband indikerar graden av skitsnack.
Antalet festivalarmband indikerar graden av skitsnack.

Allmänheten varnas för individer med festivalarmband

Publicerad: 2014-07-09

Under sommaren inträffar många festivaler över hela Sverige, dessa tar oftast skepnad i form av ett musikarrangemang med intilliggande campingområde.

Inträde på dessa festivaler markeras oftast med ett armband runt handleden. Polisen varnar nu allmänheten för individer som bär dessa armband;
- Varje år efter sommaren återvänder tusentals festivaldeltagare till samhället, dom flesta kan återanpassa sig men en liten klick envisas med att berätta överdrivna festivalhistorier, berättar Rolf Andreassen polisbefäl vid Södermalms polisstation.

- Det är rent skitsnack, fyllehistorier, gigs där band ska ha vinkat till personen ifråga, campinghistorier om hångel med folk som har konstig dialekt.

- Bandet eller banden kring handleden är en signal på att vara uppmärksam, desto fler band ju mer skitsnack,
förklarar Andreassen.

Festivalbesökaren Roger Elofsson, 29, från Jönköping, besökte Bråvalla med sina bästa polare:
- Jag vaknade vid elva och drack nio öl innan Lana Del Ray började spela vid två. Så jävla dragen var jag. Sen vaknade jag upp i ett tält med två sjuksyrror på var sida. Så jävla mäktigt


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 10 kommentarer

Det sorgliga...
Det sorgliga med armbandssamlarna är inte deras rövarhistorier, utan att de går på musikfestivaler utan att notera viktiga fakta som hur många basar basisten hade på scen, och i vilka låtar han använde de olika, hur mellotronemuleringen tog sig ut, vilka effektpedaler gitarristen använde och i vilka låtar de hade med några takter sjutakt. Många av dem kan efteråt inte ens hjälpligt nynna festivalens viktigaste gitarr- och synt-solon.

Artrock Forever, (för 36 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Skärpning SVD
Vad är detta? Nyhetstorka hos er på svenskadagbladet nu denna varma sommar antar jag. Skärpning annars börjar jag läsa DN istället. Festivaler är inte alls på låtsas, det är på riktigt.

Sven K., (för 36 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Armband och skitsnack är bara början
Eftersom du säger det så var jag ner till ICA och tittade men dom sålde varken armband eller hade någon rockstjärna att visa upp. Jag träffade däremot kassörskan som hade lunchrast precis när jag kom dit och hon fick smaka åderpåle kan jag säga. Jag har en tatuering också, skitsnygg!

Ulf Pettersson, (för 36 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Armband och skitsnack är bara början
En kille på ICA i stan har inte bara flera armband och snackar mycket skit, han tror han är rockstjärna också!

Daniel, (för 36 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

!!!
Läste precis att Dagens Svenskbladet trycker ut fejkade artiklar som denna! Det här kan inte vara sant!!! Läs här :-( http://nyheternasverige.se/dagens-svenskbladet-trycker-falska-nyheter/

Gerda Strut, (för 36 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Twingly BlogRank