Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
13 2019
 
Bert Karlsson höll presskonferens utanför Sibyllakiosken i Visby.
Bert Karlsson höll presskonferens utanför Sibyllakiosken i Visby.

Bert Karlsson lanserar nytt parti i Almedalen

Publicerad: 2012-07-09

Nöjesprofilen Bert Karlsson är åter aktuell inom politiken, senaste gången han involverade sig politiskt var under det tidiga 90-talet tillsammans med den inom näringslivet kände affärsmannen Ian Wachtmeister.

Karlsson annonserade ut sitt nya parti vid en presskonferens vid Sibyllakiosken i Visby, dagen efter den officiella Almedalen avslutats då arrangörerna vägrat ta emot hans samtal. Det nya partiets namn blir "Berts Demokrati", vilket valdes i konkurrens med "Nu får det vara nog-partiet" och "Drag under galoscherna-partiet".

Det nya partiet har hyllats i kommentarsfältet på flera olika webbsidor, inte minst di.se där en anonym läsare hyllade Berts initiativ och beskrev det som "ett alternativ till rasförrädarna i Riksdagen som sålt ut Sverige till Somalier och Muslimer".

Analytiker tror att partiet främst kommer att attrahera män i åldern 25-85 som klagar på allting och som tycker människor som inte klagar lika mycket som dom själva ska "vakna upp" och börja klaga.

Sverigedemokraterna har redan gått ned ett par procentenheter.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 14 kommentarer

Re: Fel kiosk!
Va? Jag trodde sakerna som las upp här var på riktigt? :(

fasfa, (för 32 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Fel kiosk!
Denna bild på Bert är ett montage! Denna Sibylla-kiosk finns i Ludvika och heter Hillängens Gatukök! Skaffa fakta och en riktigt bild innan ni publicerar, fyfan.

TG, (för 32 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

hm
Sverige e ju fan inte sverige längre!

raven, (för 32 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: ...
Satte nästan snusen i halsen när jag läste din kommentar. Att svenskbladet är vänsterfeminazis stämmer verkligen! Tack för att du fått mig att vakna upp och våga stå emot propagandan pk-media slänger ut sig. BSS!!!! mvh

Conny Sder, (för 32 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Re: Re: ...
Sverigedemokraterna pratar inte öppet om raser längre, bara när dom blir bandade av journalister. Officiellt så får bara Jimmy prata, men ibland så råkar vissa andra öppna käften och då visar SD sin grund från BSS... För övrigt så skulle jag gissa på att ditt inlägg egentligen är satir då du vurmar för svenskar, men heter Pekka?

Daniel, (för 32 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Prenumerera p Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank