Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
27 November 2021
 
Windows 7 kommer att levereras förinfekterat med alla kända virus samt trojaner.
Windows 7 kommer att levereras förinfekterat med alla kända virus samt trojaner.

Windows 7 kommer levereras Förinfekterat

Publicerad: 2009-06-17

Microsoft informerade idag via ett pressmeddelande att den nya upplagan av världens mest använda operativsystem, Windows 7, kommer att levereras med alla hittills kända virus och trojaner förinstallerade. Mjukvarujätten räknar med att detta kommer att bespara användaren många timmars surfande på skumma porrsidor.

Microsofts VD Steve Ballmer berättade i pressmeddelandet;
- Genom att leverera datorer med massor av virus och trojaner redan installerade har vi nu överlistat alla hackers där ute. Det är ju ingen poäng för dem att försöka sprida virus när alla datorer redan levereras helt infekterade.

För att ytterligare bespara användaren tid vid porrsurfning och virusinfektering finns det i Windows 7 möjlighet att använda sig av viruset w.handtrall32.sys. Användaren får hjälp av den animerade hunden från Windows-hjälp, den frågar användaren in hur länge han har tid att masturbera (från två minuter upp till två timmar) samt om det finns några preferenser vad gäller ras och hudfärg på porraktriserna, viruset laddar sedan på direkten ned ett porrklipp i passande längd samt de senaste tillgängliga trojanerna.

Den populära katalogstrukturen med uppdelningarna "Mina Dokument", "Min Musik" och "Mina Nedladdade filer", kommer nu även att inkludera "Mina Virus" samt "Pappas Porr", baserat på hur användare använt sig av Windows tidigare.

Steve Ballmer förklarade även i pressmeddelandet att man har förenklat säkerheten i Windows 7 för att underlätta för användaren;
- En av de största förändringarna i Windows 7 är att vi förenklat säkerheten till förmån för användaren. Många användare klagade på att de inte kunde komma ihåg sina lösenord och att det blev svårt för dem att ständigt byta lösenord, i Windows 7 förvaras alla viktiga lösenord samt administratörs-login i en okrypterad text-fil på "skrivbordet".

Microsoft har dock hindrats av EU-kommissionen från att leverera Windows 7 med Internet Explorer version 8. Beslutet togs efter att EU-kommissionen anklagat Microsoft för att missbruka sin dominanta ställningen genom att förinstallera webbläsaren Internet Explorer i operativsystemet Windows och därmed snedvrida konkurrensen gentemot andra webbläsare, samt även det faktum att Internet Explorer är förfärligt stinkande dålig och har satt skräck i webdesigners sen dagen då det först skapades.

 


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 5 kommentarer

Dumt paket
Men om jag inte vill ha virus då?

Enkelsinnad, (för 53 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Källsök
Jag är djupt imponerad av källorna ni hittar. Visste inte ens att Ballmer hade skrikit så i TV-rutan någon gång när han var smalare. Mer sådant era kvasiintellektuella spiritualister

Annis, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

in your face hackers! :P
rolig video

Mr666, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

haha
Haha

Popeen, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

vad bra
va bra då slipper man oroa sig om det :P

ponte, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Slipp hngpattarna - kp en korsett frn Bella-Jane!
Twingly BlogRank