Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
Många jävla hipsters har redan laddat ned appen.
Många jävla hipsters har redan laddat ned appen.

Toalettstädningsapp slår nedladdningsrekord

Publicerad: 2014-11-14

Entreprenören och IT-miljonären Johan Zundhage har nu grundat ett av Sveriges mest lovande IT-företag under 2014, och allting började med en app.

- Att städa toaletter är ingens favoritgöra och jag kläckte idéen när jag satt på knä en söndagsmorgon och sprutade min toalett full med klorin.

- Inspirerad av såna där motionsappar tänkte jag att det här skulle kunna vara mycket roligare ifall det fanns en App där man kunde ta ett par bilder och som sedan tog tid på hur lång tid det tar. Och sedan automatiskt postar en rapport på Facebook så at ALLA mina vänner kan se hur jävla duktig jag är.

Appen tar tid på hur länge städningen tar, den visar dessutom kalorier man bränt och postar sedan till Facebook. Johan har nu tjänat en rund summa på sin app som laddas ned över fyra miljoner gånger, han har valt att investera allting i ett toalettorienterat IT-företag.

- Vi har åtskilliga satsningar på gång, Rate My Turd är inspirerad av Untappd där man recenserar öl, men i det här fallet är det alltså avföring.

- Om man redan delar vad man äter på Facebook kan man väl lika gärna dela det som sker efteråt också?


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam