Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
16 Juni 2024
 
"Onyxia är en Hollywoodfilm med Christian Bale."
"Onyxia är en Hollywoodfilm med Christian Bale."

Onyxias återkomst förvirrar flickvänner

Publicerad: 2009-08-15

Tusentals flickvänner, fruar och sambos har under veckan blivit förvirrade när deras partner upphetsat berättat att Onyxia ska komma tillbaka. Det var under veckan som nyheten blev känd genom så kallade 'patch notes'.

Många kvinnor har förvirrats av nyheten, Hanna Erlandsson 25, vars partner är mycket upphetsad över att Onyxia kommer tillbaka, berättar för Svenskbladet;
- Jag vet inte riktigt vad det är, men min pojkvän är jätteglad att 'Onyxia' år tillbaka. Han ringde genast upp ett par kompisar och berättade att Onyxa skulle komma tillbaka.

- Jag vet inte riktigt vad det är, jag tror det är en TV-serie eller kanske något sorts musikband som återförenats? Tillägger Hanna.

Ännu en av de tjejer som har en partner som kommer att ägna tid åt Onyxia är Cristina Montoya 26, hennes pojkvän var väldigt glad när han berättade för henne att Onyxia var tillbaka;
- Onyxia är en ny film med Christian Bale, det är någon sorts uppföljare till en gammal film, han slåss mot intelligenta robotar som försöker ta över världen, min sambo ser fram emot att se den, han skrek högt när han läste på Internet att den skulle komma ut.


Ännu en tjejs liv som påverkas av Onyxia är Evelina Svensson 17 år, hon har bättre koll på vad hennes pojkvän sysslar med än de andra tjejerna eftersom hon vet att det rör sig om ett datorspel;
- Jag vet vad Onyxia är, det är ett nytt Counterstrikespel som alla killar tycker om att spela över internet, varje torsdag är det match så då loggar de på och spelar tillsammans, berättar Evelina.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev