Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
2 Oktober 2022
 
Nya iPhone 4G vill supa bort sin ångest precis som du brukar göra.
Nya iPhone 4G vill supa bort sin ångest precis som du brukar göra.

Nya iPhone intelligent nog att vilja supa ned sig

Publicerad: 2010-04-21

Tidigare i veckan hittades en prototyp av den senaste modellen av iPhone 4G på en barstol i Los Angeles, det rapporterades då felaktigt att en Apple-anställd tagit med sig telefonen till baren och sedan glömt den där. I själva verket är den nya modellen av iPhone så intelligent att den kan resonera på mänskligt vis.

Det har nu visat sig att det var telefonen själv som ringt en taxi och på så vis tagit sig till baren för att där kunna dricka öl och whisky tills den blev så full att den kunde skita i alla stressiga applikationer och samtal som den behöver svara på varje dag.

Telefonen har via telefonintervju uppgett att den testats av Steve Jobs personligen, och att det var efter tre dygn ensam med Jobs som stressen blev för mycket, och den helt sonika tog till den mänskliga lösningen att dränka sina sorger i alkohol för att glömma hela skiten för en kväll.

Apple vill inte uttala sig i sakfall, men uppger att man bör hålla sin iPhone borta från starkt ljus och buller dygnet efter en fylla, och att man även får räkna med att vissa applikationer går segare runt 24 timmar efter ett krogbesök.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN SVD
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 2 kommentarer

Människans bästa vän
Som alltid gäller det att bli vän med sin telefon. Känna av hur ofta den vill gå ut, hänga med själv tillräckligt ofta men också låta den få ha frihet till egna utekvällar med sina gamla kompisar. Ingen telefon är den andra lik. Iphone 4G är tyvärr extra känslig och har inte riktigt vant sig vid utelivet, men det blir bättre med åldern. Ge den mycket kärlek och glöm inte att belöna den varje gång den ringt rätt!

Briljant
Briljant som alltid, Birger!

pontus, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Twingly BlogRank