Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
27 September 2022
 
Lebb - inte lebb - typ lebb.
Lebb - inte lebb - typ lebb.

Kvinnlig elitidrottare var inte homosexuell

Publicerad: 2012-06-29

Först fotbollsspelaren Victoria Svensson, därefter höjdhopperskan Kajsa Bergqvist, sedan alpinisten Anja Pärson.

Det är några av de kvinnliga elitidrottarna som nyligen trätt fram och berättat om sin sexualitet. 

Men nu kliver en annan kvinnlig idrottare fram och berättar om sin. 

Kvinnan, som valt att vara anonym, berättar om beslutet:

- Jag väljer att berätta eftersom det här inte är något konstigt, heterosexualitet är en precis lika normal sexualitet som alla andra. Det är bara så att jag, istället för flickvän eller fru, har en man som jag lever med. Och vad vi gör när vi båda är nyduschade och har gått och lagt oss på söndagskvällarna, det är vår ensak. 

- Om det sticker i ögonen på någon så ligger det hos den personen att fråga sig själv varför. Jag har ju inte gjort något mot den personen. Jag har berättat vem jag är. 

- Om man har problem med det, då borde man gå till sig själv och fråga sig själv, "varför har jag problem med den mentala bilden av en man och en kvinna som håller handen?

- Eller en kvinna och en man som en fredag i månaden går ner i en anonym källare i Sundbyberg där de har sex med andra trivselviktade heteropar på nakna madrasser och typ presenningar, där alla män egentligen bara vill ligga med den där typ 21-åriga Friskis och Svettis-instruktörstjejen som är den enda tjejen som uppenbart singel där? Det är inget konstigt.

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Läsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 6 kommentarer

Var???
Sundbyberg? ska det inte vara Solna?

Gustaav, (för 44 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Könet står i kön
Kunde man inte tänka sig avkönad sport där alla uppträder i unisex-dräkt? På såsätt sätts fokus helt på prestation till skillnad från idag. Idag där tex kvinnor tvingas spela i nån sorts B-lag medans karlarna defilerar omkring i fokus för mediernas intresse. Man kunde ju ha lösbröst och mansbula på alla dräkter så alla blir tillfredsställda. Eller varför inte lösmuskler som böljar ut och inte sätter mer skräck i motståndaren än nödvändigt...

Eros Staubsauger, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Det är ju så bekvämt...
Det är förstås bekvämt för de kvinnliga friidrottarna att deras sexualitet inte är känd, så slipper de pajsare som stöter på dem. Men det kan också vara skönt för allmänheten att tänka sig kvinnliga friidrottare som asexuella och som hellre spelar yatzy än tumlar om i höet.

Esau Persson, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

bla bla bla kille tjej hetro homo.
bla bla bla kille tjej hetro homo. Vem bryr sig om dem här hela tiden kommande teman. tjejer, killar gör så är så hetro homo bal bla bla. Finns det inget bättre att skriva om ?

Piotr, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Martin
ha ha ha!

Humor, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam
Twingly BlogRank