Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
1 Oktober 2022
 
Surströmmingsgranaten ska användas av polisen vid demonstrationer.
Surströmmingsgranaten ska användas av polisen vid demonstrationer.

Bofors utvecklar surströmmingsgranat

Publicerad: 2010-03-29

Enligt uppgifter som läckt ut från Bofors forskningsenhet har den svenska försvarskoncernen utvecklat en surströmmingsgranat som ska användas vid upplopp och andra situationer då man måste hantera ett stort antal korkade människor.

Granaten ska enligt uppgifter vara mycket effektiv och ha långt mycket större effekt än de olika typer av tårgaser som nyttjas idag, dessutom ska risken för bestående men vara obefintlig. En nackdel ska dock vara att byggnader där granaten används måste rivas för att lukten ska försvinna.

Bofors nekar dock till alla uppgifter om att man ska ha testat surströmmingsgranaten på miljöpartister som man kidnappat under diverse skogspromenader, många är dock skeptiska och pekar på den våg av miljöpartister som drabbats av oförklarlig blackout under skogspromenader och sedan vaknat med illaluktande kläder.

En stororder av granaten sägs vara på ingående från den Franska polismyndigheten vilka avser använda den på snorkiga fransmän som klagar och demonstrerar mot allt möjligt. Anledningen till att man valt den svenska Boforsgranaten ska vara att fransmännen är riktiga finsmakare och man räknar därför med att surströmmingsgranaten ska gå direkt på fransmännends nervystem och slå ut dem totalt.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 6 kommentarer

Re: ...
Det hjälper inte stinker redan där

Mer curry, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

...
Kasta in skiten i riksdagen!

Jirgyg, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

upprop
Vi protesterar å det grövsta att den så fredliga strömningen. Missbrukas till vapen vi kommer att sluta leverera till alla vapen tillverkare. Som inte kan uppvisa ett intyg över att strömningen endast används till fredliga ändamål. (Förutom till gammaldags danska julfrukostar. De slutar aldrig fredligt) Dessutom kräver vi att alla strömmings produkter märks med varningstext För att beivra eventuellt missbruk

Re: Gammal teknik
Jo vi känner till det Indien har redan en typ av vapnet den så kallade curry smygaren En vidrig sak Vapen labbets info en het i samarbete med svenska freds och alla andra kontorsanställda

chefen, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Gammal teknik
Det finns ett liknande vapen som är väldigt lömskt och smygande Perfekt för smygande anfall förövaren får äta chili bönor morgon middag o kväll Sedan beordras förövaren till lokalen med fördel en hiss där han eller hon vistas det kommer att bli en reaktion Och en utrymning.

ett fattigmans vapen, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam
Twingly BlogRank