Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
Amerikanska säkerhetsexperter hittade "Pashtun Amateur Babes II" på datorn.
Amerikanska säkerhetsexperter hittade "Pashtun Amateur Babes II" på datorn.

Bin-Laden fynd bekräftar manligt beteende

Publicerad: 2011-05-13

Efter en grundlig genomgång av den krypterade hårddisk som beslagtogs vid Usama Bin-Ladens gömställe i Pakistan har amerikanska säkerhetsexperter nu hittat mängder med porr.

Psykologer menar nu att fyndet bekräftar teorier om den manliga sinnesbilden, professor Göran Stollerud, beteendevetare och expertpsykolog berättar;
- Att även en fanatisk man som Usama Bin-Laden hade en porrsamling på sin dator är ingen överraskning, all vår forskning pekar på att alla män i könsmogen ålder, oavsett livssitution, i alla tidsåldrar har samlat på sig porr.

Stollerud menar även att fenomenet med porrsamlingar inte är något nytt;
- Stenåldersmännen hade hällristningar, våra föräldrar hade herrtidningar gömda i skogen, under trappor eller i trädgårdsskjul. Dock sedan hemdatorernas genombrott är det där män förvarar sin porr.

- Jag kan bekräfta att precis alla män har en porrsamling någonstans, även om de inte låtsas om det så har alla män en enorm porrsamling någonstans, förklarar Stollerud.

En undersökning genomförd av Dagens Svenskbladets utsände kan i stora drag bekräfta den bild som Stollerud beskrivit.

Johnny Modigh 39, asfaltskonsult medger utan vidare att han har en porrsamling;
- Jag har specialiserat mig på privata kändisfilmer, jag har klassiker som Tommy Lee och Pamela Anderson, Tonya Harding och såklart juvelen i samlingen "One night in Paris".

Jonas Hultström 24 från Vasastan i Stockholm har dock ingen porr;
- Vad lustigt, skulle alla män ha porr? Det stämmer inte in på mig. Om du läser det här Stina så ska du veta att det inte alls stämmer in på mig.

- Du behöver inte kolla datorn, och kom ihåg att inte röra till det av misstag, du får inte röra foldern nere i vänstra hörnet av skärmen som heter JOBB med stora bokstäver.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN GP Expressen SVD
Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev