Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
22 Juni 2024
 
Mina kompisar sträcker ut tungan i foton

"Mina kompisar sträcker ut tungan i foton"

Publicerad: 2009-04-23

Fråga: Hej Linnea, när jag och mina kompisar festar brukar vi ta en massa festbilder. Inget speciellt liksom, typ vi har fest hemma hos någon ifall föräldrarna är bortresta. När vi tar foton brukar folk typ göra sig till, ta på sig solglasögon eller roliga hattar och sånt. Det är alltid några personer som sticker ut tungan mot någon annan precis när man fotor, typ som att de försöker låtsas vara bögar eller något sånt. Nu undrar jag vad det betyder, alltså jag vet ju att mina kompisar inte är bögar, men de gör så ändå rätt ofta. Är det för att det typ ser bögigt ut i ett foto om det är en kille som nästan nuddar en annan kille med tungan, typ som att man pussades eller låg och slickade på varandra eller något?
Oskar, 15

Linnea svarar: Hej Oskar, även om du vill tro att dina vänner bara skojar så har undersökningar visat att i de foton där killar sträcker ut tungan mot andra killar är faktiskt killarna "bögar", eller homosexuella vilket är det korrekta ordet. En undersökning utförd av ungdomsenheten i Uppsala från 2006, visade att hela 87% av killar som sträcker ut tungan faktiskt är homosexuella. I vissa fall har de kanske inte helt accepterat det fullt ut själva, men det ligger latent och i avs lappnade situationer, så som fotografering, vaknar det upp igen. 

Ta det varsamt med dina vänner som sträcker ut tungan, även om de alltså inte medger det för dig är de högst sannolikt homosexuella, de kan ta mycket illa vid sig ifall du med avsikt eller misstag pratar på ett nedlåtande vis om deras homosexualitet. Kom ihåg att detta samhälle är till för alla, att sexualitet är en väldigt liten del av en persons personlighet och att det kanske är du som en dag är "annorlunda" jämfört med normen i samhället, om det nu må vara för en sexuell avvikelse, politisk åsikt eller religiösa skäl. Jag tycker du ska stödja dina vänner, en vacker dag kommer de berätta sanningen för dig.

 


87% av killarna i festfoton där killar har tungan ute är öppet eller hemligt homosexuella.
87% av killarna i festfoton där killar har tungan ute är öppet eller hemligt homosexuella.

Annons

Linnea HedåsLäsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 15 kommentarer

Vi killar är bögar
Man är bara bög om man ger oralsex, inte om man tar. Tar man emot oralsex från en annan man har man makt nog att få en annan man att göra vad som helst. Samma sak fast tvärtom med oralsex, man är bög om man tar, maktfull om man ger. En tröst för de som ger oralsex är att man bara är bög på riktigt om man sväljer.

Läderhans, (för 51 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Anuspill gör ingen homosexuell!
Jag brukar pilla min kompis i anus med tungan.Det gör mig INTE homosexuell,däremot gör det mig till en jävligt rolig festkille som är inbjuden på många paaardies!

Pillpojken, (för 52 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

?? vrf
mina fröknar sträcker ut tungan mot barnen ?

nellie, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Fel information
Detta är felaktig information. Obs. Denna så kallade sexolog är helt klar fejk. Män är inte, absolut inte homosexuella på grund av miner man gör i foton.

En riktig sexolog, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Hmm..
Man behöver inte va bög för att man suger av nån. Man kan va pistolhotad eller photoshoppad också!

Smügtüsken, (för 55 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam