Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
1 Oktober 2023
 
Fr lnge sedan i en galax lngt, lngt borta, dr alla bilar krde p biobrnsle och el.
Fr lnge sedan i en galax lngt, lngt borta, dr alla bilar krde p biobrnsle och el.

Wetterstrand ska krossas!

Publicerad: 2010-06-15

I en ny bok av frilansjournalisten Tonchi Percan avslöjas hur det ondskefulla borgerliga imperiet planerat att krossa den populära rebelledaren Maria Wetterstrand. Borgerliga ledarskribenter under ledning av Palpatine Anders Linder har nu gett order om att alla anfall ska vändas från Mona Sahlin och fokuseras på Wetterstrand.

Darth Reinfeldt, som för närvarande befinner sig på besök i Piteå för att disciplinera arbetslösa ungdomar, avvisade påståendena om att Moderatlednigen har en plan för att krossa Wetterstrand.
- Wetterstrand kommer att komma till mig då tiden är mogen, då vi vinner valet utan egen majoritet, hon kommer att dras till mig som är som hennes riktige far. Sedan skall vi styra Sverige sida vid sida och hon kommer för evigt vara förlorad till den mörka sidan av politiken! Kommenterar Darth Reinfeldt i ett uttalande som avslutas i ett utdraget och ondskefullt skratt.

Wetterstrand själv berättar att hon är orädd och att hon till varje pris kommer att fortsätta kämpa mot Imperiet, hon finner dessutom stort stöd hos sina vänner Peter Chewie Eriksson, Hans Sohly och Yoda Sahlin.
- Jag känner på mig att det lurar en ond kraft i de mörka skuggorna, den väntar på rätt ögonblick för att skrida till sitt förödande verk.

Enligt flera källor planerar de borgerliga att skicka den hänsynslöse prisjägaren Bobba Borg för att i en duell konfrontera Wetterstrand, detta för att få henne att framstå som en bakåtsträvande idealist som är emot det "magiska ordet" som håller universum och Svenssons vardag samman.

Det magiska ordet som ingen rår på, som ingen kan vända sig mot, det magiska ordet som kan vända en klagande Svensson till Moderat över ett ögonblick, ordet som alla tillber och som pressen älskar, ordet som innebär en större platt-tv nästa år, golvvärme i badrummet, omlackering av segelbåten och en finare bil, ordet "tillväxt".

Bobba Borg har dock än så länge hållit en låg profil, istället är det Maud Olofsson de Hut som visat sitt feta tryne i konfrontationen;
- För Sohly och wookien till mig, de ska få betala för detta, var Mauds enda kommentar under tisdagen.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: aftonbladet DN DN2 HD
Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev