Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
1 2021
 
För länge sedan i en galax långt, långt borta, där alla bilar körde på biobränsle och el.
För länge sedan i en galax långt, långt borta, där alla bilar körde på biobränsle och el.

Wetterstrand ska krossas!

Publicerad: 2010-06-15

I en ny bok av frilansjournalisten Tonchi Percan avslöjas hur det ondskefulla borgerliga imperiet planerat att krossa den populära rebelledaren Maria Wetterstrand. Borgerliga ledarskribenter under ledning av Palpatine Anders Linder har nu gett order om att alla anfall ska vändas från Mona Sahlin och fokuseras på Wetterstrand.

Darth Reinfeldt, som för närvarande befinner sig på besök i Piteå för att disciplinera arbetslösa ungdomar, avvisade påståendena om att Moderatlednigen har en plan för att krossa Wetterstrand.
- Wetterstrand kommer att komma till mig då tiden är mogen, då vi vinner valet utan egen majoritet, hon kommer att dras till mig som är som hennes riktige far. Sedan skall vi styra Sverige sida vid sida och hon kommer för evigt vara förlorad till den mörka sidan av politiken! Kommenterar Darth Reinfeldt i ett uttalande som avslutas i ett utdraget och ondskefullt skratt.

Wetterstrand själv berättar att hon är orädd och att hon till varje pris kommer att fortsätta kämpa mot Imperiet, hon finner dessutom stort stöd hos sina vänner Peter Chewie Eriksson, Hans Sohly och Yoda Sahlin.
- Jag känner på mig att det lurar en ond kraft i de mörka skuggorna, den väntar på rätt ögonblick för att skrida till sitt förödande verk.

Enligt flera källor planerar de borgerliga att skicka den hänsynslöse prisjägaren Bobba Borg för att i en duell konfrontera Wetterstrand, detta för att få henne att framstå som en bakåtsträvande idealist som är emot det "magiska ordet" som håller universum och Svenssons vardag samman.

Det magiska ordet som ingen rår på, som ingen kan vända sig mot, det magiska ordet som kan vända en klagande Svensson till Moderat över ett ögonblick, ordet som alla tillber och som pressen älskar, ordet som innebär en större platt-tv nästa år, golvvärme i badrummet, omlackering av segelbåten och en finare bil, ordet "tillväxt".

Bobba Borg har dock än så länge hållit en låg profil, istället är det Maud Olofsson de Hut som visat sitt feta tryne i konfrontationen;
- För Sohly och wookien till mig, de ska få betala för detta, var Mauds enda kommentar under tisdagen.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: aftonbladet DN DN2 HD
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 3 kommentarer

...
Tycker Sahlin passar bra som Yoda, like skrynklig sådär. Peter Eriksson har ju Chewbacca-imagen med håret och miljötänket.

Bjrn, (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

...
Yoda Sahlin? Ska Mona vara den mest intelligenta bland dem? Nehej du, Mowbacca passar bättre, inget vettigt kommer ur henne men ändå skränar hon och gör en massa oväsen. HRRRÖÖÖÖÖÖÖÖHHHRRÖÖÖHHN!

Sven-Ragnar, (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Må debatten vara med dig
Ska inte Maud Olofsson vara Yoda? Hon är ju liten och grön.

O. Nani, (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera p Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank