Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
20 Juni 2024
 
Gottfrid Svartholm Wargs skägg är minsann inte tjusigt någonstans
Gottfrid Svartholm Wargs skägg är minsann inte tjusigt någonstans

Upprop för Piratebay

Publicerad: 2009-04-17

För er som inte har legat utslagen under en bautasten under förmiddagen kan Dagens Svenskbladet tyvärr meddela att det blev fällande domar i Piratebay-målet.

"Gubbjäveln" med tillhörande muppar dömde Fredrik Neij, 30, Peter Sunde Kolmisoppi, 30, Gottfrid Svartholm Warg, 24, och Carl Lundström, 49, till ett års fängelse av en enig Stockholms tingsrätt. De ska också betala skadestånd på totalt över 30 miljoner kronor.

Dagens Svenskbladet har idag som första tidning tagit initiativet till ett upprop, som kräver att domen omedelbart ogiltigförklaras, och att de Fyra Fula Fiskarna Följdaktigen Frisläpps Fort För Fan! Kampanjen går under arbetsnamnet FFFFFFFF aka "Operation: Fittskägg" vilket går ut på att alla som stöder kampanjen skall illa kvickt odla ett sanslöst och ologiskt Fittskägg som utmanar allt vad vettig smak heter, likt det Gottfrid Svartholm Warg bär.

Gör så här:
Det är enkelt att odla en Fittskägg. Skit i allt vad rak- och hygienprodukter heter under en månad och sedan möts vi på Mynttorget i Gamla Stan i Stockholm kl 15 lokal tid, där vi sedan vandrar vidare mot Riksdagen för att gapa och bröla högre än högljutt om Piratebays omedelbara frigivande (samt dra lite sköna Fittskäggsanekdoter polare emellan). Om du har usel eller närmast obefintlig skäggväxt har ingen betydelse - det kan omöjligen vara glesare och mer ostruktureat än Gottfrid Svartholm Wargs. Om du däremot har en rejäl skäggväxt måste du rycka ut 73 % av hårstråna i det för att det skall godkännas som ett upproriskt Fittskägg.

Trots att vi på Svenskbladet föredrar äkta illaluktande ansiktshår än fejkat sådant, kan du som kvinna medverka i upproret genom att tillverka ett egenhändigt Fittskägg, förslagsvis ihopklistrat av ditt egna fitthår.

 

Stöd Svenskbladet i kampen mot domen - odla Fittskägg nu!


Annons

Kjell Kriminell

Fler artiklar av Kjell Kriminell


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev