Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
2 Oktober 2022
 
Tinos avhandling visar att han är Sveriges enda produktiva invandrare (YouTube)
Tinos avhandling visar att han är Sveriges enda produktiva invandrare (YouTube)

Tino Sanandaji; "Det finns bara en bra invandrare i Sverige och det är jag"

Publicerad: 2017-11-10

Tino Sanandaji bekräftade under gårdagen att han är Sveriges enda vettiga invandrare.

- Det kostar för mycket med invandrare, dom betalar inte av sig i långa loppet. Det kan hända att det finns någon andra generationens iranier eller jugoslaver som skaffat sig utbildning, men nä egentligen är det bara jag som tillför ett plus till svenska statskassan.

Sanandaji medger dock att det inte alltid varit så lätt för honom i Sverige;
- Jag har varit nära att deportera mig själv, men jag har kommit fram till att jag faktiskt är en vettig invandrare så jag valde att stanna.

Han anser att svenskar bör vara mer flexibla i sitt tänkande kring invandrare från andra länder;
- Mina släktingar i Iran har finare mobil och kör dyrare bil än vad jag har här i Sverige, så svenskar ska inte gå runt och tro att Sverige är så jävla bra och bäst i världen.

- Iran har dessutom världens mest effektiva polis. Dansar man till exempel till en Pharell Williams video i Teheran kan dom lätt spåra upp dig från en enda video och döma dig till 91 piskrapp, så bra är polisen i Iran, såna effektiva utredningar skulle jag vilja se från den svenska polisen.

 


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 4 kommentarer

Re: Jag ?r s? tr?tt p? allt
Ja, fitta

Fitta, (för 21 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Jag är så trött på allt
Hottentott är ett roligt namn. Varför får vi inte säga negerboll längre? Det sa alltid fröken på mitt lekis när vi bakade såna. Jag var även pepparkaksgubbe i luciatågen när jag gick i skolan. Nu är det förbjudet. Jag känner mig kränkt. Jag borde ha en massa skadestånd för det. Skicka mig pengarna bara! Snart får vi inte heller säga pepparkaka längre! Usch, detta land!

Hornpelle, (för 21 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Åk hem då
Om det är så bra i Iran så åk hem då. Och om det är så bra som du säger så borde det väl bli en massmigrering av arbetslösa Svennar. Men nu stannar dom i Sverige och röstar på SD istället. Sverige är mycket bättre än Iran, det kan du hoppa upp och sätta dig på. Jag kommer att skicka partikamrater till din hemmaadress så att dom kan hjälpa dig med flyttbeslutet. Fy fan för alla som pratar skit om Sverige och SD.

Jimmy kerlund, (för 21 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Hedersknyffel
Nu glömmer du tydligen, att dom ända i stort sett respektabla, invandrarna i Sverige, är hans majestät kung Carl XVI Gustaf:s släkt.

Vilgot Bode'n, (för 21 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Twingly BlogRank