Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
5 2023
 
Sarah Palin blev besviken över att hon som avatar inte blev blå och fick fläta och svans. Svenskar är lika fula som amerikaner.
Sarah Palin blev besviken över att hon som avatar inte blev blå och fick fläta och svans. Svenskar är lika fula som amerikaner.

Stefan Hanna är Sarah Palins svenska avatar

Publicerad: 2011-01-05

Sedan avslöjanden om amerikanska ambassaders spioneri i bland annat Norge och Sverige läckt ut och Julian Assange och Wikileaks lyckats läsa varenda mail och sms från högt uppsatta amerikanska dignitärer som velat skvallra lite sinsemellan har den amerikanska underrättelsetjänsten haft det svårt.

Hur ska den amerikanska ambassadören i Sverige kunna få berätta den där roliga historien han hörde på en nyårsfest om svenska statsministern som ser ut som ett kukhuvud bakifrån, utan att Assange lägger sig i igen?

Sarah Palin, Republikanernas ankare, var dock inte den som lät sig nedslås så lätt.

Hon tog helt enkelt kontakt med James Cameron och bad att få låna ”den där avatar-grunkan”. När hon klev ut och beskådade sin nya kropp sägs det att hon blev besviken;

- Jag är ju inte alls blå. Och var är min fläta och min fina långa svans? Jag fick ju bara en löjligt liten svans framtill!

Sarah Palin konstaterade bittert att svenskarna är lika fula som amerikanerna. Fast med svans framtill på kvinnorna. Och utan silikonbröst.

Palins Avataraffär avslöjades av polisens säkerhetsexperter sedan Stefan Hanna gått bärsärk på sin egen blogg och sedan tagit tillbaks alltihop och påstått att han blivit hackad. 

En gärningsmannaprofil skapades med utgångspunkt från alla korkade uttalanden som att; Stefan Hanna vill värna treklövern som en utrotningshotad art, att funktionshindrade ska kläs i hyenadräkt, att pensionärer är ett svart hål som slukar alla resurser och att tjockisar ska betala mer i skatt.

Detta är uttalanden som endast Sarah Palin kan leverera, anser professorn i ointelligenta uttalanden på Uppsala universitet, Görel Stollerud, kusin till den framstående professorn Göran Stollerud.

Just detta med tjockisar ledde den svenska polisens utredare till tanken på de amerikanska fetknopparna och Sarah Palins uttalande:

- Amerikaner har en gudagiven rätt att vara feta.

Men hur kunde man koppla ihop dessa uttalanden när Stefan Hanna vill ha skatt på tjockisar? Kanske att man kan tjäna lite extra på fetknopparna? Experterna har inte kommit fram till ett entydigt svar på frågan.

Att Stefan Hanna har en kvinnas förnamn som sitt efternamn var ytterligare en ledtråd som den svenska polisen nystat i:

- Det är så typiskt amerikaner att inte ta reda på vad en vanlig svensk heter. Svensson och Jönsson och Karlsson - ja, men inte Hanna och Maria och Eva.

Hudflagor från Hannas tangentbord har DNA-analyserats och uppvisar en för avatarer typisk skada på det åttonde genparet. Han har dessutom en för män ovanligt hög halt av det kvinnliga könshormonet, östrogen. Och när det visade sig att Sarah Palin alltid var bortrest när Stefan Hanna var hemma och tvärtom, då blev polisen säker på sin sak.

I en husrannsakan fann man en avatartransformator i ett av Sarah Palins hemliga rum, ett rum hon påstod att hon använde för jakt. Man fann också en hög med kommuniststämplat material som de svenska dagstidningarna SvD och DN, terroristlitteratur av kommunistförfattarna Jan Guillou och Liza Marklund samt kommunistiska pamfletter från Arbetarpartiet Moderaterna. Sarah Palin säger att hon inte har en aning om varifrån all kommunistisk och muslimsk propaganda kommer. Materialet är omhändertaget för en analys.

Surveillance Detection Unit - SDU påstår att de inte har något med Sarah Palins spioneri att göra:

- Detta var helt och hållet ett privat initiativ och de uppgifter om kommunistiska svenskar som hon lämnat till oss är inte några beställningsjobb. Vi vet ingenting. Och för övrigt har vi inte fått några uppgifter. Och om vi har fått något så kan vi inte uttala oss.

Hur polisen ska gå vidare vet man i dagsläget inte. Att skapa en avatar är ännu inte brottsligt, men att gå under falsk identitet borde kunna få allvarliga konsekvenser för den republikanska politikern/den centerpartistiske politikern. Hon/han har dessutom rest över nationsgränserna utan pass.

Svenskbladet kommer att följa den kommande rättegången med spänning.


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: UNT SH Blog AFS AFS 2 AFS 3 UNT 2 AFS 4 SR AFS 5 AB AB 2 AB 3 SR 2 UNT 3 GP Exp SVT TV4 AB 4 Nyheter 24
Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby