Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
29 September 2022
 
Mikael Valtersson SD (till vänster) är mycket nöjd med de nya pocketvaginorna på kansliet
Mikael Valtersson SD (till vänster) är mycket nöjd med de nya pocketvaginorna på kansliet

SD anställer pocketvaginor

Publicerad: 2013-07-19

Den senaste tidens avslöjanden om sexuella övergrepp och våldtäkter på kvinnliga sverigedemokrater har fått ledningen att ta till krafttag, man anställer pocketvaginor istället för kvinnor.

Mikael Valtersson, f.d. kanslichef, som tvingades lämna sin anställning i våras jublar:

- Nu slipper vi de där ovilliga fittorna på kansliet, jävla feministfasoner. Man kan inte ens säga att man är kåt när man är det. Med pocketvaginor blir det en annan grej, de är alltid villiga, behöver ju inte ens bjuda dem på drink eller ljuga dem fulla om att jag ska hjälpa dem i karriären. Pocketvaginorna är nöjda om de blott har en kuk, hahaha!

- Men den här våldtäktskulturen som ni inom SD säger er arbeta mot, den som skulle kommit med den så kallade massinvandringen, hur ska ni få bukt med den inom ert eget parti?

- Nu förstår jag inte hur du menar. Jag har väl inte våldtagit någon? Man får väl ha lite rajtantajtan ibland? Och när man har druckit får man liksom skylla sig själv. Tycker jag alltså.

Tommy Arrefalk, tidigare ersättare inom kommunfullmäktige i Norrtälje kommun, som råkade ta en kvinna på bröstet på ett badhus är också mycket nöjd.

- Men de kan väl anställa lösbröst också?


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: Nyheter 24 AB Exp Arrefalk Exp 2 Expo Expr 3 NT Expo 2 SR NT 2
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 5 kommentarer

Mini de Lux
Vi i Miljöpartiet har nu kommit på en bra grej också. Vi ligger aldrig långt efter SD och i flera fall har vi faktiskt gått om! För att minska global nedsmutsning som transporter ger upphov till vill vi införa plastinvandrare som var och en representerar en riktig. Går att köpa i Pressbyrån. Alla svenskar måste köpa 3 var. Överskottet går till ett stackars ensamt och helt dött träd i vår inre Krets. Bra braj, helt enkelt.

Mrta Stillsamvind, (för 40 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Naturlig utveckling
Helt naturlig utveckling. FI (Feministiskt Initiativ) har redan anställt dildos att ligga i byrålådan och passa deras kläder när de är ute på politiska turneer.

Max Bge-Jenssen, (för 40 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Dårlikt bäslut
Ja gillart inte, ja vill ha annal seks me tjejera. Fånt ja de så få re duge me en karl.

Jimmie kesson, (för 40 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Jomenvars
Vad är det för etnicitet på dessa lösvaginor?

Martin Lagerbielke Fordtaurus, (för 40 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

En affärsidé?
SD kanske kunde göra försljning av detta till en lönande affär? Genom att erbjuda sina politiska motståndare att köpa dessa lösvaginor. Det förekom ju också en gruppvåldtäkt under Almedalsveckan, med inblandning av Vänsterpartiet, Megafonen och Kartellen. DET talades det däremot jävligt tyst om i media... Men likafullt tycks vänstern ha samma behov!

Mene Tekel, (för 40 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Twingly BlogRank