Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
20 Juni 2024
 
Mikael Valtersson SD (till vänster) är mycket nöjd med de nya pocketvaginorna på kansliet
Mikael Valtersson SD (till vänster) är mycket nöjd med de nya pocketvaginorna på kansliet

SD anställer pocketvaginor

Publicerad: 2013-07-19

Den senaste tidens avslöjanden om sexuella övergrepp och våldtäkter på kvinnliga sverigedemokrater har fått ledningen att ta till krafttag, man anställer pocketvaginor istället för kvinnor.

Mikael Valtersson, f.d. kanslichef, som tvingades lämna sin anställning i våras jublar:

- Nu slipper vi de där ovilliga fittorna på kansliet, jävla feministfasoner. Man kan inte ens säga att man är kåt när man är det. Med pocketvaginor blir det en annan grej, de är alltid villiga, behöver ju inte ens bjuda dem på drink eller ljuga dem fulla om att jag ska hjälpa dem i karriären. Pocketvaginorna är nöjda om de blott har en kuk, hahaha!

- Men den här våldtäktskulturen som ni inom SD säger er arbeta mot, den som skulle kommit med den så kallade massinvandringen, hur ska ni få bukt med den inom ert eget parti?

- Nu förstår jag inte hur du menar. Jag har väl inte våldtagit någon? Man får väl ha lite rajtantajtan ibland? Och när man har druckit får man liksom skylla sig själv. Tycker jag alltså.

Tommy Arrefalk, tidigare ersättare inom kommunfullmäktige i Norrtälje kommun, som råkade ta en kvinna på bröstet på ett badhus är också mycket nöjd.

- Men de kan väl anställa lösbröst också?


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: Nyheter 24 AB Exp Arrefalk Exp 2 Expo Expr 3 NT Expo 2 SR NT 2
Annons