Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
13 April 2024
 
Myglar-Mona blir cool-Måns efter könsbytet
Myglar-Mona blir cool-Måns efter könsbytet

Mona Sahlin blir Måns Sahlin efter könsbyte

Publicerad: 2010-11-15

Mona Sahlin kommer tillbaks, som Måns Sahlin.

- Är så trött på Tobleronedrevet. Som man kan jag knulla runt och köra full och anställa svartjobbare utan att utsättas för verbal stening, säger Mona Sahlin i en exklusiv intervju Svenskbladet fick med henne på söndagskvällen.


Mona Sahlin har redan påbörjat sin könskorrigering. Hon kontaktade först ett sjukhus i Landstingets regi, men väntetiden var mycket lång och Mona Sahlin tänker komma tillbaks till politiken så snart det går, helst vill hon kunna kandidera som Måns Sahlin redan till kongressen nästa år. Hon har varit i kontakt med en privat klinik, trots att hon vet att hon kan kritiseras för detta, men nu är hormonbehandlingen igång.


Just nu finns det helt enkelt ingen som kan ersätta mig. Alla toppnamn har tackat nej. Inte ens Ylva Johansson vill ställa upp. Hon ska förresten bli min närmaste man efter min come back.

- Ska hon bli din närmaste man?

Ja, fast som Ulf Johansson. Vi är fler som insett fördelarna med könsbyte. Men vi måste först sterilisera oss och begära skilsmässa. Personer som är gifta och fertila kan inte beviljas könsbyte. Något som vi slagits för att få en förändring av, men vi har inte tid att vänta på nya lagar och vi har barn och ska inte ha fler.


Mona Sahlin läste för några år sedan Norah Vincents bok "Self-Made man - My Year Disguised as a Man" och blev inspirerad. Norah blev Ned och kunde bowla med grabbarna, gå på strippklubb och ta in på munkkloster. Mona blir Måns och kan leva som hon alltid levat. Fast utan glåpord om choklad. Och små uttag på 50 000 kronor är inget man höjer på ögonbrynen för. Inte om det är Måns Sahlin som står för uttagen.


Mona Sahlin fortsätter:
- Vid ungefär samma tid som jag köpte en Toblerone med mitt tjänstekort (1995), en utgift som jag naturligtvis betalade själv för, använde Per Unckel sitt kort privat. En Spanienresa för sig och familjen, som han visst ”glömt” att ta upp. Vi är lika stora skitstövlar Unckel och jag, men inte förrän jag skaffar penis och hår på bröstet kan jag njuta livets goda utan att behöva gråta ut och le urskuldande.


- Om Mona blir Måns kan hon åka taxi kors och tvärs genom staden som Fredrick Federley (C) – 66 000 kronor per år, Sven-Erik Österberg (S)- 64 416 kronor per år och Anders Karlsson (S) – 62 267 kronor per år. Då slipper vi tjat om p-bot, fast Måns Sahlin skulle förstås inte kritiseras för några ynka botar. ”Killar är killar och måste få leka av sig lite”, som Göran Persson sa till mig när jag frågade om hans egna snedsteg och fortkörningar. ”Men Mona, du är mamma och bör känna lite mer ansvar.”

- Jag är trött på ansvar. Ungarna får redan nu kalla mig pappa Måns, och vi äter på McDonalds tills jag kan anställa svart hemhjälp. Med stora meloner. Måns Sahlin vill ha lite kvinnlig fägring han med.


- Hemhjälpen ska förstås anställas på samma villkor som Fredrik Reinfeldts flickor: Au Pair-löner. Det duger gott åt litauer och serber. Allt är så billigt där borta i öst. Och precis som med Fredrik så ska Måns skita i TV-licensen. Det är en manlig rättighet.


- Det där låter inte så trevligt.


- Vem har sagt att Måns ska vara trevlig? Det är kvinnligt att vara trevlig. Snälla flickor som inte får någon lön, det är jag trött på. Måns är en grabb med stake, avslutar Mona, förlåt Måns, och kliar sig i sin begynnande skäggstubb.


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: DN DN Expressen AB DN AB AB AB DN SVT SR SvD SVT SR
Annons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!