Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
16 Juni 2024
 
Mona vill inte leka med Lars, Maria vill inte leka med Mona och Thomas r ensam.
Mona vill inte leka med Lars, Maria vill inte leka med Mona och Thomas r ensam.

Lars Ohly: "Mona har tjejbaciller"

Publicerad: 2008-11-24

Efter att ha dragit Mona Sahlin i håret och knuffat Peter Eriksson får Lars Ohly fortfarande inte leka med någon av dem. Samtidigt anklagar han Peter Eriksson för att ha pallat äpplen från hans trädgård. Peter Eriksson säger att Lars bara är avundsjuk eftersom hans föräldrar köpt alla prylarna i Byggare Bob serien men Lars föräldrar är så snåla att han måste leka med kottar och tändstickor.

Maria Wetterstrand är fortfarande sur på Mona och säger att det var hon som tappade Marias favoritdocka i en pöl så den blev alldeles lerig. Mona i sin tur påstår att Maria pratar skit och att det var hennes egen docka hon tappade, och hon kommer heller inte leka med Lars Ohly förrän han borstar tänderna ordentligt och eftersom han citat, är "Barnslig" och "Retar mig för att jag har tjejbaciller".

Thomas Östros är fortsatt utfryst av alla utom Mona sedan Wetterstrand påstår att det var han som slängde ett suddgummi i huvudet på henne, men Thomas säger att han är oskyldig och skyller på de "tuffa killarna" Fredrik och Anders i 7C.

Lars menar att han inte gjort något fel och alla borde leka med varandra igen, fast han tycker fortfarande Mona är äcklig eftersom hon har tjejbaciller. Monas kaxiga kompis Camila Peirone Buzaglo säger att Lars ska ge fan i Mona i annat fall ska hon brotta ned honom och tvinga honom att äta en snorgubbe Thomas Östros petat ut.

Det enda alla kan komma överens om är att de är avundsjuka på den nye svarte pojken Obama som precis börjat i en helt annan skola som ligger jättelångt bort från deras egen.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam