Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
27 September 2022
 
Dagens Industri har avslöjat en kriminell komplott bakom Juholts kandidatur.
Dagens Industri har avslöjat en kriminell komplott bakom Juholts kandidatur.

Juholts hemliga komplott avslöjad

Publicerad: 2011-03-28

Dagens industri kan idag avslöja en hemlig komplott som ligger bakom Håkan Juholts hela kanditatur för att bli Socialdemokraternas partiledare.

Bakom Juholts planer för partiposten ligger själva verket en avancerad plan för att tillsammans med sin partner utföra bedrägeri, stöld, kidnapping och människohandel.

Första steget skulle varit att vinna nästa Riksdagsval, när Juholt sedan väl kommit till makten skulle han enligt planerna arrangera så att ett fullastat flygplan från Fritidsresor försvann under dess återfärd från Thailand.

När flygplanet rapporterats som försvunnet skulle Juholt med sin partner ha planerat att kräva ut pengar för de 200 saknade passagerarnas bagage. Passagerarna i sin tur skulle tas omhand av Juholts inhyrda piratband med bas i Indonesien och säljas som slavar till olika öriken i sydostasien.

Just Juholts koppling till de Indonesiska piraterna står att finna i ett suddigt svartvitt fotografi på en mustaschprydd person, eftersom mustaschen på fotot är liten och fyrkantig anar man även att Juholt har dolda nazistiska kopplingar, troligen till den ökände Dr Mengele som flydde till Argentina i slutet av andra världskriget.

Vissa källor pekar enligt Dagens Industri även på att resenärerna från flygplanet skulle utsättas för just experiment i Argentina, utförda av Dr Mengeles barnbarn.

Linus Paulsson, chefredaktör för Dagens Industri berättar om tidningens scoop;
- Det är synd att media inte bedrivit en större häxjakt på Juholt och hans partner tidigare, då hade såna här relevanta saker uppdagats mycket tidigare och vi skulle inte ha en kriminell skurk som partiledare för Socialdemokraterna.

Göran Stollerud, professor i medieteknik samt tidsskrifter sponsrade av Timbro har kommenterat händelseförloppet;
- Det är olikt Dagens Industri som är en ekonomitidsskrift att publicera sånt här, det är mer likt Aftonbladet och Expressen, jag undrar varför de gör det?


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: di di2 DI3 DN SVD affarsvarlden sydsvenskan barometern svtdebatt
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 5 kommentarer

Om DI
Professor Göran Stollerud brukar normalt vara välinformerad, men om Dagens Industri har han direkt fel. DI är rent formellt en ekonomitidsskrift, för att den är publicerad på rosa papper och att många av dess artiklar handlar om ekonomi. Men tittar man närmare ligger DI inte särskilt långt ifrån Aftonbladet och Expressen. Ibland räcker det med att Blondinbella köpt en särskilt dyr slags Caffe Latte för att det ska bli en artikel i DI om det, med bild på henne.

Esau Persson, (för 41 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Är detta sant??
Om det är det, så är det fruktansvärt och måste omedelbart utredas!

Stein, (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

ALDRIG?!?!!?
Typiskt borgar-tidningar att bara ta upp socialdemokraternas komplotter. Vad hände med nyheterna om Anders Borg koppling till 80-talet?

Hkan Junholta, (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Sverige snart sovjetstat igen?!
Jag visste det! Typiskt de onda och konspiratoriska sosse-kommunisterna! Tack högermedia för att ni berättar viktiga sanningar!

Jens-Jasper G. , (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

ha,ha,haha
ha,ha,ha,ha det var det roligaste jag har läst idag!!

eliana , (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Prenumerera p Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank