Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
27 September 2022
 
Står Jan Emanuel bakom även detta företag?
Står Jan Emanuel bakom även detta företag?

Jan Emanuel bakom företag som erbjuder skyddsmasker?

Publicerad: 2009-05-05

Den socialdemokratiske riksdagsmannen Jan-Emanuel Johansson misstänks nu ligga bakom företaget "Jannes kvalitetsmasker och skyddspiller trading". Företaget dök upp på Blocket för ett par dagar sedan när mediedrevet om svininfluensan var som störst, i samtliga annonser erbjuds begagnade skyddsmasker samt skyddspiller mot svininfluensan.

Annonserna hänvisar till företagets hemsida, där besökaren erbjuds köpa "Förstklassiga" begagnade mexikanska skyddsmasker, 100 kronor/styck eller 10 masker för 969 kronor. Enligt sidan skall maskerna vara av "högsta kvalitet" och ha doppats i sårsprit efter att ha samlats in i Mexiko och sedan skeppats till Sverige.

På sidan säljs även så kallade "skyddspiller" i vad som liknar tablettaskar, vilka garanteras ge ett begränsat icke-garanterat skydd mot svininfluensa. I skyddspillrens beskrivning anges, "Eftersom medicin ofta smakar så illa har vi övertygat vår tillverkare att tillverka skyddspiller med läkerolsmak och form".

På webbsidan anges även ett nummer för kundinformation, efter en sökning på Hitta.se konstaterade svenskbladets reporter att detta nummer var samma nummer som Jan-Emanuel Johanssons hemnummer. Svenskbladets reporter ringde det utsatta numret och spelade intresserad kund, personen i andra änden är till en början vänlig och erbjuder även en hårfön samt bestick och muggar till försäljning, allt kan dessutom levereras till hemmet via mc-bud.  Efter att denna konversation avslutats börjar vår reporter fråga om det är Jan Emanuel i andra änden och ifall han isåfall vill kommentera detta nya företag.

Det blev då tyst den i luren under circa två minuter, det hördes bara ett svagt nästan framviskat "fan, fan också" i andra änden innan samtalet plötsligt bröt. Svenskbladet försökte sedan vid upprepade tillfällen att ringa numret men fick hela tiden en upptaget-ton.

Först vid tiotiden på kvällen är det någon som svarar telefonen, men så fort det blir klart att det är svenskbladets reporter som söker Jan Emanuel får vi ett bryskt svar innan samtalet åter bryts;
- Huset är sålt nu så lägg ner va! Fattar ni!, väser rösten i andra änden.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 7 kommentarer

En dag
Tydligt och bra, en dag ska även jag dö. Rekommendationen är att ni kollar över axeln var ni än tänker gå. Gasmask räcker inte så långt. Jod tabletter är bra om det kommer strålning. Allt finns på en App som man kan handla i China. Också Canada Gouse.

Sven Grnlund, (för 22 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

USCH
Fy fan för en så äckligt korrumperad ex. S-POLITIKER , inte konstigt att politikerföraktet blomstrar

johwa, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Dåligt, dåligt....
Det är ju en tjejhand på bilden(hoppas jag....!!?). Var ju lite dåligt gjort, ni kunde ju iaf ansträngt er så att bilden vart lite troligare ;)

Shemale, (för 58 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Lägg ner häx jakten
Alltså, fatta ! Mina affärer har ni inte med att göra, va ! För det första, va ! Skyddspillren påstår inte garanteras mot gris influnsa, så fatta ! Sen skydds maskerna är högsta kvalite, typ 100% okej, va ! Det är ni som säger svin influensan, va ! Jag ska lova att jag har kollat min annons med en advokat och det va oantask bart enlit honom. Det är ni som måste fatta ! Jag har inte gjort nått fel, ring inte mej ring min advokat. Leifi Silfversky 070-6550370, så kanske ni fattar.

Janne E Johansson, (för 58 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Käre herr Ollonborg
Denna häxjakt på Jan Emanuel börjarfå riktigt härliga proportioner, underbar läsning.

jw, (för 58 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera p Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank