Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
22 Juni 2024
 
Carl Bildt har obemärkt klätt ut sig till Anna-Maria Corazza Bildt i åtskilliga år.
Carl Bildt har obemärkt klätt ut sig till Anna-Maria Corazza Bildt i åtskilliga år.

Carl och Anna-Maria Corazza Bildt är samma person

Publicerad: 2009-08-17

Idag kan Svenskbladet avslöja att Carl Bildt och Anna-Maria Corazza Bildt i själva verket är samma person. Tecknen på att Carl och Anna-Maria egentligen är samma person har varit överväldigande inte minst den undersökning från 1992 där över 50.000 kvinnor tillfrågades om vilken av de olika partiledarna de kunde tänka sig ha sex med, trots att Carl Bildt vid detta tillfälle var Sveriges statsminister fick han 0.000% av rösterna och det fanns alltså ingen ibland de tillfrågade som kunde tänka sig att någonsin ha sex med honom.

Andra tecken som skvallrat om att Carl och Anna-Maria är samma person är den formlösa hakan, det faktum att de båda två har uppenbara komiska talfel som bara måste vara påhittade, deras besatthet av utrikespolitik samt kanske mest avslöjande, den peruk som Bildt bär när han låtsas vara Anna-Maria. Carl Bildts enorma resekostnader får nu också sin naturliga förklaring då hans jobb både som utrikesminister och som EU-parlamentariker i skepnaden Anna-Maria Corazza kräver åtskilliga resor.

Statsvetaren Sune Persson vid Stockholms Universitet berättar;
- Egentligen borde allmänheten ha misstänkt att något var fel när man såg de där hemska EU-valsaffischerna där Anna-Maria Corazza Bildt såg ut som en transvestit.

Persson tror att det är Bildts enorma intresse för utrikespolitk, samt valförlusten 1994 som drivit honom till att anta hans andra personlighet som Anna-Maria Corazza Bildt;
- Carl Bildt är en person som tycker om att påverka saker och ting och utöva makt, jobbet som utrikesminister var uppenbarligen inte tillräckligt för honom, han ville även verka som EU-parlamentariker, men det går naturlivtvis inte när han redan sitter i regeringen, lösningen blev Anna-Maria Corazza.

När Svenskbladet sökte Carl Bildt för en kommentar under måndagen meddelade hans sekreterare vid utrikesdepartementet att han befinner sig på resande fot på hemlig ort i Europa i kritiska förhandlingar och att han möjligtvis hör av sig om tillfälle ges emellan alla förhandlingar.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev