Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
2 Oktober 2022
 
Carl Bildt har obemärkt klätt ut sig till Anna-Maria Corazza Bildt i åtskilliga år.
Carl Bildt har obemärkt klätt ut sig till Anna-Maria Corazza Bildt i åtskilliga år.

Carl och Anna-Maria Corazza Bildt är samma person

Publicerad: 2009-08-17

Idag kan Svenskbladet avslöja att Carl Bildt och Anna-Maria Corazza Bildt i själva verket är samma person. Tecknen på att Carl och Anna-Maria egentligen är samma person har varit överväldigande inte minst den undersökning från 1992 där över 50.000 kvinnor tillfrågades om vilken av de olika partiledarna de kunde tänka sig ha sex med, trots att Carl Bildt vid detta tillfälle var Sveriges statsminister fick han 0.000% av rösterna och det fanns alltså ingen ibland de tillfrågade som kunde tänka sig att någonsin ha sex med honom.

Andra tecken som skvallrat om att Carl och Anna-Maria är samma person är den formlösa hakan, det faktum att de båda två har uppenbara komiska talfel som bara måste vara påhittade, deras besatthet av utrikespolitik samt kanske mest avslöjande, den peruk som Bildt bär när han låtsas vara Anna-Maria. Carl Bildts enorma resekostnader får nu också sin naturliga förklaring då hans jobb både som utrikesminister och som EU-parlamentariker i skepnaden Anna-Maria Corazza kräver åtskilliga resor.

Statsvetaren Sune Persson vid Stockholms Universitet berättar;
- Egentligen borde allmänheten ha misstänkt att något var fel när man såg de där hemska EU-valsaffischerna där Anna-Maria Corazza Bildt såg ut som en transvestit.

Persson tror att det är Bildts enorma intresse för utrikespolitk, samt valförlusten 1994 som drivit honom till att anta hans andra personlighet som Anna-Maria Corazza Bildt;
- Carl Bildt är en person som tycker om att påverka saker och ting och utöva makt, jobbet som utrikesminister var uppenbarligen inte tillräckligt för honom, han ville även verka som EU-parlamentariker, men det går naturlivtvis inte när han redan sitter i regeringen, lösningen blev Anna-Maria Corazza.

När Svenskbladet sökte Carl Bildt för en kommentar under måndagen meddelade hans sekreterare vid utrikesdepartementet att han befinner sig på resande fot på hemlig ort i Europa i kritiska förhandlingar och att han möjligtvis hör av sig om tillfälle ges emellan alla förhandlingar.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 4 kommentarer

Re: Han är egogam och egofil
Jag är också en egofil. Med ett par plasthandskar på så känns det som någon annan. Nu är jag ju för ful till att hitta en partner så jag är nöjd med det jag kan få av mig själv.

Tiga Lejonborg, (för 57 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Rönka öpp en balle!!
Nä ja sitte hä i min änsamhet så måste ja ba rönka öpp en balle!

Leo Fransson, (för 57 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Kryssa Anna-Maria...
Videon i den här artikeln får mig att skratta, är den verkligen seriös?

Magnus, (för 57 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Han är egogam och egofil
Han är gift med sig själv och det kallas för att man är egogam. Vi kan då förutsätta att han har äktenskapliga plikter gentemot sig själv och då är han egofil.Annons
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!
Twingly BlogRank