Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
22 Juni 2024
 
Veckans Horoskop med Penelope Birkenstock - Vecka 33

Veckans Horoskop med Penelope Birkenstock - Vecka 33

Publicerad: 2009-08-10

VECKA 33 


Väduren 21/3-20/4

Ät rätt
Trots att Prideveckan kommit och gått är det fortfarande många fria radikaler som är ute och ränner på stan och du har av naturen ett dåligt skydd emot dem. Bygg upp ett ordentligt försvar med bär och frukter som är rika på antioxidanter.


Oxen 21/4-21/5

Dra en påse över huvudet
De Oxar som lyckades få lugnande utskrivet förra veckan har tyvärr fått helt fel sort. Din ångest förtripplas av fula utslag i hela ansiktet.


Tvillingarna 22/5-21/6

Ta hand om dina tillgångar
Tvillingar är intelligenta och många har därför intellektuellt krävande jobb. Skydda huvudet mot solens starka strålar med en solhatt, annars kan du drabbas av idétorka.


Kräftan 22/6-22/7

Lika barn leka bäst
Du gör denna vecka ett dåligt klädinköp och bör därefter inte vistas på Malnskillnadsgatan. Håll dig till Stureplan där du smälter in i mängden.

Lejonet 23/7-23/8

Ljug inte om vad du är
Transor och andra äckel tycker jag ska gå kommando den här veckan. Trosor is for pussies.


Jungfrun 24/8-23/9

Tänk till så kommer du undan
Kvinnliga Jungfrur kommer få tampas med många ovälkomna beundrare den här veckan. Ett jättebra knep som alla killar går på är att säga att du är lesbisk. Manliga Jungfrur behäver inte oroa sig, ni är inte attraktiva.


Vågen 24/9-23/10

Dumpa surbullen
Din partner har fortfarande inte släppt dispyten vi pratade om för flera veckor sedan. Gör slut.


Skorpionen 24/10-22/11

Rocka!
Den här veckan golvar du vilken granne som helst. Stryk omkring i tvättstugan och låt din inre tonårspunkare löpa amok med tvättmedelsspill, kvarlämnat ludd och bokningsövertramp. Du som inte har en gemensam tvättstuga kan sabotera för dig själv, det är lika kul. Du som inte har en inre tonårspunkare är en jävla tönt.


Skytten 23/11-21/12

Prova en ny look
Du passar bra i många olika klädstilar, varför inte blåsa liv i truckerkepsmodet igen? Synlig butt crack är du ju redan god vän med.

Stenbocken 22/12-20/1

Njut av den tid du har kvar
Du kommer att råka mycket illa ut den här veckan. Jag vill inte vara någon domedagsprofet, men se inte filmen "Motorsågsmassakern". Du vill inte veta vad som väntar.


Vattumannen 21/1-18/2

Don't shoot the messenger
Den här veckan är du en epic fail.


Fiskarna 19/2-20/3

Även naturen gör sina missar
I djurriket är saker och ting annorlunda, därför är fler som är födda i Fiskarnas tecken tyvärr pedofiler. Dels är pedofili skadligt för barn och för Fiskar finns även risk för att få blöjrom. Undvik pedofili.


Penelope Birkenstock

Fler artiklar av Penelope BirkenstockLsarnas kommentarer
Antal kommentarer:Annons