Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Veckans Horoskop med Penelope Birkenstock - Vecka 32

Veckans Horoskop med Penelope Birkenstock - Vecka 32

Publicerad: 2009-08-03

Vecka 32 - SPECIAL! MÅ BRA!

Kära läsare
Ibland påminns man om att livet är allt annat än enkelt. Därför har jag den här veckan tänkt positivt och gjort en må-bra-special med individuella tips för hur just du, med just ditt tecken, ska göra livet bättre. Gå i frid,
Penelope B.


Väduren 21/3-20/4

Aktiv semester

Du mår som bäst när du är i händelsernas centrum och får en kick av att ha lite action omkring dig. Bege dig till en krigszon och få igång adrenalinet igen, Afghanistan har många fina resmål att välja mellan. Du som är mer retro kan åka till Sarajevo och piggas upp av historiens vingslag.


Oxen 21/4-21/5

In i dimman
Du mår tyvärr väldigt sällan bra och spriten bör du försöka hålla dig ifrån ett tag iallafall. Det bästa är nog om du kan få lite lugnande utskrivet och bara lulla dig igenom den här veckan.


Tvillingarna 22/5-21/6

Acceptera dina dåliga sidor
Låt din skuggsida ta över för en gångs skull, för mycket kontroll är aldrig bra oavsett vad saken gäller. En gång om året är det ok att bränna ner kyrkor, hjälpa till vid fritagningar och andra enklare hyss som ditt mörka jag kan tänkas hitta på.


Kräftan 22/6-22/7

Fråga pappa som vanligt
Du är så fruktansvärt bortskämd så du får inte nåt tips av mig.


Lejonet 23/7-23/8

Bli snygg
Du har en tendens att glömma att ditt utseende även påverkar din självbild och inte bara hur andra ser på dig. Mitt bästa må-bra-tips till dig är därför att klä upp dig oavsett tid på dygnet och aktivitet. Överraska kollegorna genom att bära frack till jobbet eller var snyggast i joggingspåret iklädd prinsessklänning med tiara, billiga varianter finns att köpa på Buttericks.


Jungfrun 24/8-23/9

Slappna av
Jungfrur är pryda av naturen och har en komplicerad relation till sex och intimitet. Prova att säga fitta istället för sköte den här veckan, du mår bra av att släppa lite på tyglarna, även om det tar emot.


Vågen 24/9-23/10

Apa dig
Du behöver ge utlopp för din konstnärliga och bohemiska sida. Ta tjänsteledigt och prova på livet som mimare i gamla stan. Ett showtips är att göra vågen.


Skorpionen 24/10-22/11

Svälj stoltheten
Skorpioner är alldeles för stolta. Tryck upp lite lappar på magra halvnakna vänner och tigg pengar på tågen så kommer du inse hur mycket andra vill ge om du bara släpper ner garden lite.


Skytten 23/11-21/12

Gör det som krävs
Du vet innerst inne att du ser ut som helsike med påsar under ögonen och fläskiga bilringar över hela kroppen och det mår du dåligt av. Gör en extreme makeover, för vissa är plastikkirurgi den enda lösningen.


Stenbocken 22/12-20/1

Glöm samvetet
Stenbockar är alldeles för rigida och seriösa. Var otrogen med en Tutt-Fia eller en Big Dick Daddy.


Vattumannen 21/1-18/2

Vill ha och vill ha
Du är materialist. Köp en Rolex och få ett leende på läpparna som varar hela veckan lång.


Fiskarna 19/2-20/3

Fixa ett billigt hemmaspa
Som fisk mår du bra av vatten. Fostervatten är magiskt för din känsliga hud. Se till att finnas i närheten av gravida kvinnor när deras vatten går. Samla om möjligt ihop till ett ljuvligt mjukgörande bad. Räcker det inte så använd det endast i ansiktet.


Penelope Birkenstock

Fler artiklar av Penelope BirkenstockLsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 4 kommentarer

Fistel på penis
Du skrev inte att min gonnore skulle leda till en fistel på undersidan av penis. Jag märkte det när jag skulle pissa och allt hamna bakåt in i kalsongerna och inget hamnade i toan. Nu får man sitta ner och pissa i fortsättningen som en tjej ungefär.

Jens Dapilus, (för 65 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Jungfrun
Jag tror verkligen jag behöver det ^^

De-B, (för 65 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Kraftan
Fan sa bortskamd ar jag inte. Jag hoppas du ger mig ett valdigt bra tecken nasta vecka penelope!!!

Alex, (för 65 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Keep up the good work!
Hahahaha, svenskbladet är bara för härliga :D

Erik, (för 65 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev