Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Veckans Horoskop med Penelope Birkenstock - Vecka 30

Veckans Horoskop med Penelope Birkenstock - Vecka 30

Publicerad: 2009-07-20

VECKA 30

Kära Stjärnvänner

Jag skriver till er från Promises rehab i malibu. Jag vill börja med att be om ursäkt för det som hände förra veckan och säga att jag älskar kurder, det bor flera stycken i min port. Vi har till och med en neger på bottenvåningen. Tyvärr blev min stjärnkikare konfiskerad vid inskrivningen, då jag försökte smuggla in min speciella häxblandning i den. Det var verkligen synd på absinten. Om jag sköter mig bra och uppför mig som en dam ska så har personalen lovat att jag ska få tillbaka stjärnkikaren nästa vecka, men den här veckan har jag inte möjlighet att förse er med några horoskop. Jag skäms fruktansvärt för mitt beeende och därför vill jag förklara varför det har blivit såhär. Det är nämligen väldigt synd om mig.

Min stackars gamla mor blev bortförd av utomjordlingar då hon var 75. Hon våldtogs och återlämnades till Tellus med ett frö inunti sig. Det fröet var jag. Jag är till hälften människa och till hälften utomjordling. Jag har problem med min identitet eftersom jag inte vet vilken annan planet jag härstammar ifrån. Jag är endast 50% anpassad för livet på jorden, ibland undrar jag om det ens är så mycket. Nattetid producerar min hud slem. Min exman tyckte att slemmet var effektivt som glidmedel vid älskog men som barn kunde jag aldrig sova över hos vänner eller åka på scoutläger. Istället tvingades jag ljuga och säga att jag stannade hemma på grund av förfärligt illaluktande diarré. Det gjorde att jag hamnade utanför gemenskapen. Jag hade turen att födas med ett mänskligt kön men min anal består av ett porslinsaktigt material som är väldigt svårt att rengöra. Och det här är bara två av de många egenskaper som försvårar mitt liv på Tellus. Som om inte det var nog lever jag dessutom med en ständig fruktan om att min far ska kidnappa mig till yttre rymden, då myndigheterna förvägrat mig tillräckligt beskydd. Jag lever också i ständig skräck för att Tom Cruise ska visa sig vara min far och tvinga mig att bo hos honom och gå på fiol- och kinesiskalektioner tillsammans med min syster Suri.Jag är alltså alkoholist för att det är ofattbart synd om stackars mig och jag kan inte förväntas ta ansvar för mitt liv. Det är alla andras uppgift att ta hand om mig. 

Här på Promises har jag det bra. En rolig sak som hände var att jag kom med på en paparazzibild när jag satt bredvid Ozzy Osbourne under forsränningen igår. Jag ska till hans rum snart, vi ska leka att vi är hans barn Jack och Kelly. Jag är lite besviken över att Lindsay Lohan inte är inlagd, det var då typiskt att hon skulle vara borta just när jag är här. Nu ska jag bara ta en dag i taget och hoppas att hon dyker upp, samtidigt som jag gör mitt bästa för att få tillbaka min stjärnkikare så ni inte blir utan mina expertråd nästa vecka.

Kram,

Penelope B.


Penelope Birkenstock

Fler artiklar av Penelope BirkenstockLsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 3 kommentarer

mitt horoskop!
vafan. ja ville ha mitt horrorskop ju!

venaja, (för 65 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Thinnerskada?
Omglol Theodor, du verkar vara en sån som tar sidan på allvar? xD

miniyou, (för 65 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Thinnerskada?
Du har vanföreställningar som du ådragit sig från år av thinnersniffning. 60 år med en snuttefilt indränkt i lösningsmedel har gjort din hjärna likvärdig med ett katrinplommon. Fast katrinplommonet smakar bättre. När jag växte upp så kallade vi såna som dig för thinnerhoror. Ingen thinnerhora blev äldre änn 22 år, du är ett undantag.

Theodor Starch, (för 65 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev