Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
27 November 2021
 
Lindas nya röda hår är egentligen en misslyckad typisk lila tant-hårfärgning.
Lindas nya röda hår är egentligen en misslyckad typisk lila tant-hårfärgning.

Linda Skugge nu officiellt en del av etablissemanget

Publicerad: 2010-09-02

Krönikören och PR-konsulten Linda Skugge frågade sig idag varför så få ungdomar jobbar eller ens försöker hitta ett jobb.

Skugges uttalande yttrades i samband med en intervju där bland annat ungdomsarbetslöshet diskuterades, varpå Skugge kritiserade att det finns för många lata ungdomar i dagens Sverige;
- Varför kan de inte bara gå och knacka dörr eller någonting tills de hittar ett jobb? Man måste vara påhittig, om man exempelvis inte har bröd hemma så får man väl äta kakor istället.

Trots de sviktande ekonomiska siffrorna för både Sverige och världen menar dock Skugge att det finns många tillfällen för unga att arbeta och försörja sig;
- Ungdomarna måste förstå att man måste ta initativ och skapa jobb själv, varför kan till exempel inte de här unga och oerfarna ungdomarna följa i mina fotspår och starta sin egen PR-byrå precis som jag gjort?

- Varför kan dem inte livnära sig på att skriva halvdana krönikor i ICA-kuriren? Jag menar det funkar ju för mig, allt som gäller mig gäller även för ungdomar och resten av världen, berättar Skugge.

Professor Göran Stollerud, expert på självupptagna personer som utnyttjat feminism för att driva sin egen karriär, har kommenterat Skugges utspel;
- Det är överraskande att Linda Skugge fäller en sån här kommentar, hon som varit något av en rebell i media, åtminstone i början av sin karriär.

- Samtidigt är det inte så konstigt heller, vid någon tidpunkt i livet kommer dom flesta av oss att påstå att "Det var bättre förr" samt att "Ungdomarna nu för tiden är lata". Detta fenomen kallas generellt för "att bli gammal".


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 1 kommentarer

Tar inte i tvåan!
Linda tar inte i tvåan. Skit dåligt för att vara en frammåt tjej med visioner. Körde lite bakifrån och pressade in tummen i brunögat på henne, men hon gillade inte det alls. Helt jävla pissdåligt är det faktiskt.

Beolon Andersson, (för 49 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera p Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank