Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
1 Oktober 2022
 
Toaletten blir ren nog för självaste Kungen.
Toaletten blir ren nog för självaste Kungen.

Kungakronan används i ny företagssatsning

Publicerad: 2009-08-05

Daniel Westling är redan känd som en flitig företagare, sedan 2000 har han byggt upp och drivit ett flertal träningsföretag som vuxit och utvecklats till en omfattande verksamhet inom hälsa och friskvård. Bland annat gymmet Master Training där han också träffade prinsessan Victoria efter att ha varit hennes personliga tränare.

Nu är Westling aktuell i en ny företagssatsning, denna gång inom städbranschen i företaget Städverket. Kritik har dock riktats gentemot företagets användning av kungakronan som dess logotyp samt andra referenser till kungahuset, bland annat är städverkets motto; "Toaletten blir ren nog för självaste Kungen".

Stadsheraldiker Jonas av Kullenklack har protesterat mot användningen av den kungliga kronan som företagets logo och menar att företaget måste söka tillstånd hos patent- och registreringsverket. Men Städverket har kontrat med sina starka band till Daniel Westling och menar på att kronan kan användas då den relaterar till företagets ägare då Daniel Westling efter giftermålet med kronprinsessan kommer att uppgå i frälse stånd och erhålla titeln Prins Daniel, Hertig av Västergötland.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 5 kommentarer

Snygg fartrand
Gillar bajsstrecket i kallingarna :)

bsfnb, (för 44 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

På min ära
Frälse, konung, krona, heraldiker. Bra med det, men det handlar ju endast att gnugga bort (om än kungligt, och säkert doftande av lavendel) bajs.

Dinsdale, (för 57 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Re: Svart arbets kraft
Nej, nummret till Jan-Emanuels Städ och Fix AB är 073-6513431. Men om du vill köpa min lägenhet eller hyra hus på Gotland eller köpa lite bestick eller lite porslinsvaror så ringer du det andra nummret.

Jan-Emanuel Johansson, (för 57 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Svart arbets kraft
Numret är felaktigt, Jan Emanuels nummer är 070-4462137

Felipe, (för 57 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Svart arbets kraft
Bara för att klargöra lite så håller Städverket sig med svarta städerskor från tex. Eritrea och Sudan och liknande. Dom håller sig ljusskygga enom att boka sina städtider på kvällar och nätter. Dessutom har flera uppdragsgivare anmält att "saker och ting" mystiskt har försvunnit från lokalerna i samband med utförd städning. Jag är tveksam till att anlita dom speciellt efter det jag fått höra. Jag rekomenderar Jan-Emanuels Städ och Fix AB istället, tel: 073-6513431

Jan-Emanuel Johansson, (för 57 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!
Twingly BlogRank