Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Måndag
20 Maj 2024
 
Bankernas hemliga plan; "Som om du aldrig funnits till"
Bankernas hemliga plan; "Som om du aldrig funnits till"

Bankerna vill döda dig

Publicerad: 2008-12-04

Experter varnar nu att bankkrisen bara är en del av en större plan. Bankerna kommer inte att nöja sig förrän de har förstört allt i världen som inte är en bank.

Analytiker anser nu att den globala sammanslutningen av banker har en plan som avser att få alla i hela världen att gå i konkurs för att sedan döda dem.

Professor i nationalekonomi Jan-Erik Hjelm vid Stockholms universitet förklarar;

- Första stadiet var att låtsas att vi var inne i en högkonjuktur så att folk tog stora lån för att köpa bilar eller hus.

- Det andra stadiet var att hitta på någon fejk och udda kris för att krossa den innan så lukrativa bostadsmarknaden.

- Tredje stadiet var att begära skitmånga miljarder i stöd från Riksbankerna så att Staten står på gränsen till kollaps.

- Vi är nu inne på stadie fyra, där staten går i konkurs och bankerna vägrar hjälpa till, och dessutom vägrar sänka räntan så att alla privatpersoner går i konkurs och svälter ihjäl, förklarar professor Hjelm.

Bankerna kommer efter detta att härska över en tom planet lik framtiden i filmen Mad Max II, där städer vittrar sönder och multnande lik ligger på gatorna, bankerna kommer ta alla plånböcker från liken innan de stormar Christina Stenbecks kontor likt en hord zombier och stjäl de sista privata pengarna i landet. 

Bankerna kommer sen att cementera över alla rester från det gamla samhället och bygga ett nytt samhälle där allt som existerar är feta giriga människor som lånar pengar till varandra.

 


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Helfoder för hund och baby