klickonomen.se
Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
21 November 2017
 
Min kille vill ha en trekant

"Min kille vill ha en trekant"

Publicerad: 2009-07-29

Fråga: Hej Linnea, Ja e en tjej på 15 år å min kille e lite äldre än mig, han e 18 och vi har varit ihop i två månader nu, han har körkort och är så cool och snäll, alla tycker om honom och jag själv såklart. Men ibland känner jag mig lite ung, hans förra flickvän var lika gammal som honom, ja försöker låta bli att vara barnslig när ja e me honom, verka vara mera vuxen liksom, för jag vill inte att han ska tycka att ja är någon fjortis.

Nu är det så att min kille har tjatat på mig och sagt att han vill ha en trekant med mig och en av hans kompisar, jag vet inte riktigt vad en trekant är, men det vill jag inte säja till honom för då tycker han säkert att jag är så ung och inte fattar någonting, så jag har bara sagt till honom att jag inte vill göra det. Men för ett par dagar sedan så orkade jag inte säja emot längre så ja sa att det var ok och att jag kunde ha en trekant med honom och hans kompis, och nu ska vi göra det hemma hos honom nästa helg när hans föräldrar är bortresta.

Men ja vet fortfarande inte vad en trekant är? å ja vet inte om ja vill göra det, är det något konstigt? ska ja ringa och säga att jag ångrat mig? Då kanske han blir arg på mej?
Sandra, Ljusdal

Linnea svarar: Hej Sandra, du har inget att oroa dig för, det är vanligt att killar frågar sin flickvän om en "trekant". Jag skulle kunna berätta vad det är men jag vill inte förstöra det roliga för dig genom att avslöja något i förväg, jag vill bara säga att jag minns min första trekant och att jag är jätteavundsjuk på dig.

Du behöver inte alls oroa dig, gå bara över till din pojkvän och gör sen som killarna säger åt dig så blir det skönt och jättemysigt. Du kan inte ringa och säga att du ångrat dig för då tycker han kanske som du själv säger att du är en liten fjortis och då kanske han gör slut med dig. Slappna istället bara av ordentligt och gå över till honom under helgen, ni kommer få jätteroligt!


Denna vecka undrar en ung flicka vad en "trekant" innebär.
Denna vecka undrar en ung flicka vad en "trekant" innebär.

Annons

Linnea HedåsLäsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 68 kommentarer

Mitt liv
Hej, jag heter Gustaf och jag vill begå självmord. hejdå!!!

Gustav, (för 4 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Mitt liv
Hej, jag heter Gustaf och jag vill begå självmord. hejdå!!!

Gustav, (för 4 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Hahahahahahahahahahahahahahaha vad roligt smile face
Jag heter leo och jag har liten kuk

Leo , (för 4 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Titelns herre
Det där var ingen bra svar från Linnea tycker jag... är hon verkligen en lämplig person att samtala med och ställa frågor om fysisk närkontakt?

WTFudge, (för 6 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

En kille till?
Eftersom killen vill bjuda in en kille till till trekanten är han säkert bög och borde överges direkt. Om killen skulle vilja bjuda in en tjej till trekanten så skulle det bara vara ett sunt tecken på sinnlighet och livsglädje, men förstås inget som tjejen utan tvekan behöver gå med på.

Janne Vajsing, (för 12 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Humor
Bloggpunkten.se Twingly BlogRank