Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
11 April 2021
 
Jag är oskuld och har liten snopp

"Jag är oskuld och har liten snopp"

Publicerad: 2010-05-13

Fråga: Hej Linnea! Jag är 29 år oskuld och har en 11 cm snopp. Hur och var ska jag träffa någon som tycker det är okej med att jag är oskuld och har en liten snopp?
Jonas

Linnea svarar: Oj oj oj Jonas, det kan nog bli rätt svårt, men för den sakens skull ska du inte ge upp. En tröst är att det nästan alltid finns någon av det motsatta könet som har ett liknande komplex för sin kropp.

Om jag vore dig skulle jag nog satsa på att träffa någon tjej som är groteskt tjock och därför har svårt att träffa killar, eller kanske en sån där tjej med glasögon som aldrig sminkar sig och har så små bröst att hon aldrig använder BH. Det finns mycket "sekunda vara" där ute som du kan välja mellan.

Att vara oskuld vid 29 års ålder är såklart ovanligt, men det är ju inget som de kvinnor du träffar vet om. Du kan alltid låtsas att du haft ett par tjejer innan så slipper du skämmas över att du aldrig haft sex.

Såklart att storleken på din snopp kan ha betydelse, men det är inte ALLT i en relation, utan det är en helhet. Om du vill helgardera dig kan det dock vara en idé att försöka hitta en kortvuxen tjej runt 150cm.

Vissa etniska grupper är kända för att vara kortvuxna, bland annat finns det ett pygméfolk på Borneo där medellängden bara är 135 cm, prova att titta under Indonesien på Match.com
LinneaAnnons

Linnea HedåsLsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 15 kommentarer

Nu har den blivit längre
Jag köpte ett medel på Facebook som man ska smörja in snoppen med varje dag och så är det rosa tabletter också. Nu har den blivit 22 cm och nu vill jag träffa någon. Helst en tjej då rå.

Jonas, (för 25 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Kines
Jag tycker Linnea verkar störd i huvudet du kan träffa vem du vill Jonas. Linnea bara för att du är van med 30 cm ballar så är det inte alltid jättevanligt! Jonas kan ju faktiskt träffadig som är 1,50 lång

kmkmk, (för 25 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Detta är inte seriöst!
Fast problemet är inte hans bristande självkänsla, problemet är att han har en så in i norden liten snopp. 11 cm är inte tillräckligt för samlag, eftersom att det är så satans kort.

Korrektr, (för 28 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Anmälan
Jag tycker det är befogat att anmäla dena "terapeut," för något mera oseriöst och oetiskt svar för man leta i Helvetet efter.

Ulf Claesson, (för 28 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Detta är inte seriöst!
Är du verkligen en leg psykoretapeut, Linnea? Det du skriver är oerhört provocerande, nedsättande och respektlöst. Som "tröst" tipsar du om att finna någon med "liknande komplex" och att finna någon "groteskt tjock", "tjej med glasögon", "kortvuxna pygmfolk"... Du borde förklarat att problemet inte handlar om hans penis utan om bristande självkänsla. En 11 cm penis är tillräklig för att genomföra ett samlag. Sex handlar om så mycket mer än penetrering. Närhet och ömhet...

Jan, (för 29 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby
Twingly BlogRank