Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
16 2018
 
Varsågod och tutta på
Varsågod och tutta på

SD-valstuga delade ut tändstickor och T-Röd

Publicerad: 2018-05-09

Inför det stundande valet har dom politiska partierna rest valstugor riket runt.Förutom politisk inform ation kan ett besök i valstugan leda till ett gratis klistermärke, eller kanske på sin höjd en gratis penna.

Vissa partier har dock tagit detta ett steg längre, I Sverigedemokraternas valstuga delar man ut rödsprit och tändstickor till alla besökare.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 6 kommentarer

Sudan
Jag är elnour ja är ufrån Sudan, där är det femtio grader varm. Vi kasstar tröd på vita tourister här. men sen kom vi på att vi inte hade vatten, så vi var tvugna att slicka upp det igen. Sen kommer Nazisterna med eldkastarna och kol (neger) + Tröd = eld. nu brinner hela sudan.

Elnur, (för 1 månad sen) Svara kommentar Svara kommentar

Its to hard
Jag går på negerskolan i Karlstad som heter Rud skolan när jag kom hem med en jude så tyckte mamma inte om de så vi postade henne till Sudan där hon hör hemma vi skickade också med 1L T-Röd som vi fick från SD så att hon inte ska va törstig

Marieberg 7c mby, (för 1 månad sen) Svara kommentar Svara kommentar

bruh
i karlstad så delade de ut nitroglyserin till alla som ville och vi brände ner 4 skolor. typ alla va fulla av invandrare

kunde ni inte bttre, (för 1 månad sen) Svara kommentar Svara kommentar

Jag tycker det är snålt
I Husby delade de ju ut bensin till alla som ville ha, hur mycket som helst. Jag fattar inte hur dom tänkt att vi ska klara av att bränna bilar med bara 1 flaska T-sprit. Nä, nolltoleransen och snålheten har gått för långt!

Kenta Rotrta, (för 3 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Vem är det som bjuder?
Men asså vem ä re som bjussar va? Hoppas Kenta och Jimmy dyker upp asså. Ta en jäva sup me dåm asså! Va hette han den andra? Ska bli ball som fan ba. Öhhhhhh, licksom.

Kurtan, (för 3 månader sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Prenumerera p Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank