klickonomen.se
Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
29 Juni 2017
 
De två svärmorsdrömmarna öppnar nu en klubb tillsammans.
De två svärmorsdrömmarna öppnar nu en klubb tillsammans.

Ola Lindholm och Sven-Otto Littorin startar klubb tillsammans

Publicerad: 2011-09-07

Före detta politikern Sven-Otto Littorin och före detta programledaren Ola Lindholm meddelande överraskande idag att de de gör gemensam sak och startar en klubb som ska värna om människors privatliv.

Innanför lyckta dörrar på en fastighet i Östermalm som hyrs av de båda kommer "privatlivet" att skyddas. På arbetsförmedlingen Östermalm annonserar man redan efter serveringspersonal, vilken man beskriver som "unga kvinnor, gärna från de baltiska staterna".

Sven-Otto Littorin förklarar;
- Vårt privatliv är mycket viktigt, tidningarna och allmänheten måste respektera vårt privatliv.

- Därför har vi grundat denna klubb där vi kommer spendera väldigt stor del av våra privatliv i en miljö där få kommer ha insikt i vad vi gör, vilket är poängen med ett privatliv.

Ola Lindholm förklarar att även andra personer som vill skydda sitt privatliv är välkomna till klubben.
- Ingen ska behöva få negativa konsekvenser på grund av sitt privatliv.

- Särskilt inte om man beskylls för något olagligt men egentligen är oskyldig, då är det extra viktigt att värna om privatlivet, vara helt tyst och inte ge någon förklaring.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: blogg resume SvD Sydsvenskan HD DN DN2 DN3 ronge ronge
Läsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 6 kommentarer

Naturfotograf/ the one and only värd namnet
Kan man söka medlemskap? Känner att min personliga integritet har blit kränkt och att bland att Degans Svenskbladet inkräktar i mitt privatliv. Känns som om folk försöker klona in mig i de mest pinsamma situationer.

Re: Re: Vi behöver en ny värdegrund
Efter att jag läst mer på den här sidan förstår jag att Du har rätt. Att det inte kommer att finnas en 'privatlivs'-klubb när jag blir frisläppt. Det är deprimerande att människors egenheter och lust inte kan bejakas mer i dessa moderna tider. Att man kan förföljas bara för att man går lite utanför normen. Men tack IQ Fiskmås för att Du så uppenbart ser det ingen annan ser.

Göran Fucking Klänning, (för 25 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

IQ fårskock
I vilken utsträckning är nyheter i allmänhet "på riktigt" då? De är mer eller mindre realistiska tolkningar gjorda av människor precis som denna. Det riktigt tragiska är inte att folk "går på" svenskbladets artiklar, utan att de flesta okritiskt tar "etablerade" tidningars artiklar som någon slags automatisk "sanning" som ej kan ifrågasättas.

Sally Sceptic, (för 25 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Vi behöver en ny värdegrund
Det finns alltså folk som på fullt allvar tror att det här är riktiga nyheter? :o Inte konstigt att dom läser Aftonbladet. :/

IQ Fiskmås, (för 25 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Vi behöver en ny värdegrund
Jag är också ett offer för drevet! Oskyldig! Det fattar vem som helst att man borde kunna separera vad man säger på jobbet och gör på sin fritid. Helt plötsligt är allt bra man gjort ointressant, precis som om det skulle spela roll att man släpper loss lite ibland. Alla gör det ju! Jävla pk-sverige! Alla lider vi med de här killarna - och beundrar deras initiativ!

Göran L. , (för 25 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Klickonomen
Helfoder för hund och baby
Humor
Bloggpunkten.se Twingly BlogRank